december
30

AteeG

20 éves a Mirigy

2010. december 30, 16:16

Egy évvel ezelőtt Budapesten ott voltunk az Irigy Hónaljmirigy 19. szülinapi buliján. Mivel nagyon tetszett, elhatároztuk, hogy az idei, jubileumi fellépésre is ellátogatunk. Tegnap este a Papp László Sportarénában rendezték meg a 20. születésnapi koncertet. Felvonatoztunk, elfoglaltuk a szállásunkat majd irány a csarnok.

Nem voltam még ott, hatalmas hely,  nagyon tetszett minden. Pici késéssel indult a koncert, de ennyi maximálisan belefér. Nagyjából 150 perces volt a mulatság, sok régi és pár új sláger is felcsendült. Sok átkötő jelenettel (amiket bátran el lehetett volna hagyni), sok poénnal.

Ami egy cseppet csalódás volt, hogy a műsor vázát képező jelenetek a tavalyi showból lettek átültetve, kicsit feltuningolták a jól ismert vicceket és így született meg a jubileumi műsor. Lehetett volna újítani, hisz megérdemelte volna ez a jeles esemény a nagyobb kreativitást. Sajnáltuk, hogy a régi dalokból kevés került be a repertoárba, de talán majd a 21. bulin erre is odafigyelnek. Mi, azt hiszem, ott leszünk jövőre is.

Itt lehet megaszondani!

// Uccsó kommentek

// Twitterbedrótozás

twitter
Szabad követni: éntwitter // gyártwitter

// Keresni is lehet


// RSS

Kérésre házhoz is megyünk!

Bejegyzések // Kommentek.

// Gépház

A világdominancia felé a kiváló WordPress hajt minket. 
 A dizájnt eMeM köszörülte csinosra a mondovicsmihaly.hu  gyárterületén.

 Minden amit mond felhasználható Ön ellen © 2002-2009.