június
9

AteeG

24

2006. június 9, 13:17

Kinek mi jut eszébe, ha azt mondom, hogy 24?
Valakinek az, hogy mindjárt ennyi éves lesz, valakinek az, hogy 24 órából áll egy nap, valakinek pedig a világ egyik legnépszerűbb, s legizgalmasabb filmsorozata. Most már én is az utóbbi kategóriába tartozok. Amerikában most már az 5. évadban járnak, hazánkban azonban csak most kezdik megismertetni vele a TV nézőket.
Jack Bauer nyomozó egy napját mutatja be egy-egy évad, de ezzel az emberrel annyi dolog történik egy nap alatt, mint mással 10 év alatt sem :-) Én már a 2. évad felénél járok, DVD-n követem az eseményket, s ha valaki szeretne hosszabb időt eltölteni filmnézéssel, mindenképp kezdjen bele a 24-be.
Azoknak a hölgyeknek, s fiataloknak, akik nem szeretnék a focivb-t nézni, a Cool TV, június 19-től minden hétfőn és kedden este lead szinkronizáltan egy-egy epizódot a sorozat első évadjából. Aki teheti szerezze be vagy legalább nézze a TV-ben…

eMeM (2006. június 9 - 17:06)

Én nagy unalmamban a multkor oey 2.évadot végeztem ki két nap alatt. Mostanában esténként simpson családot nézek ha unatkozom, de z nem tettszik annyira. Szal engem lehet h érdeklne ez. Neked szinkronizálva vannak meg? Hozd el őket holnap, viszek üres dvd-t és megengedem h megírd nekem… ;)

1
AteeG (2006. június 12 - 23:15)

De az illegális lenne! Ja, és feliratos, nem szinkronos…

2

Itt lehet megaszondani!

// Uccsó kommentek

// Twitterbedrótozás

twitter
Szabad követni: éntwitter // gyártwitter

// Keresni is lehet


// RSS

Kérésre házhoz is megyünk!

Bejegyzések // Kommentek.

// Gépház

A világdominancia felé a kiváló WordPress hajt minket. 
 A dizájnt eMeM köszörülte csinosra a mondovicsmihaly.hu  gyárterületén.

 Minden amit mond felhasználható Ön ellen © 2002-2009.