december
22

eMeM

A karácsonyi fényekről

2007. december 22, 11:06

Akkor most kitérnék arra kicsit, hogy mennyire is nem értem azt, hogy hogyan lehet ilyenkor kidíszíteni az ablakokat és a kirakatokat ezekkel a 3-4-6 színben mindenféle ease in/out nélkül (vagy épp ezekkel) villódzó izzókkal. Mert nekem, mint a vizuális ingerekre fogékony érzékeny embernek ez bántja a lelki világomat, mert ezekben nincsen semmi szépség. Ennél már csak a tv tetején figyelő porcelánkutyáért ugrok ennyire.

A sima fehér az más, megkockáztatom hogy az már egy fokkal jobb, de ezek a giccses szarok _NEM_ szépek. 

És a végére a hét mondata (swungból igen, ennek semmi köze a poszt témájához): annyira goth vagyok hogy denevéreket szarok!

Aki nincs tisztában néhány kifejezéssel ami elhangzott a fentebb, az tegye fel a kezét írjon kommentet és felvilágosítjuk jól.

AteeG (2007. december 22 - 11:42)

Ajjaj. Akkor, ha nem szeretnél csalódni bennem, ne gyere el mostanában az ablakom alatt. Kivan téve egy 250 ft-os színes égős Tesco-s Mikulás lámpa :-)

1
eMeM (2007. december 22 - 23:24)

az még talán megbocsátható, de amikor az eredetileg fára szánt füzérből formázzák meg a kecó kontúrját…. háááát.

2
AteeG (2007. december 23 - 11:42)

Az egyik erkélyen láttam a lakótelepen:
– a korláton villódzik az égősor
– a falon függőlegesen fehér égősor
– a plafonon sok kis pislákoló színes égő (mint ha csillagok lennének).

Na, ez milyen? :-)

3
eMeM (2007. december 25 - 00:23)

giccses szar

4
janek (2008. január 3 - 20:16)

teljesen egyetértek Ememmel a mindenféle hülye színben villódzó szarok nem érnek egy guriga taknyot sem. De még az is nagy hülyeség amikor a sima FEHÉR égősor mllé beválasztanak 3 mindenféle SZÍNES égősort amelyek még ráadásul össze-vissza villognak is. Sajna sok hülye magyar embertársunk szerint az a jó ha minél több színben pompázik a háza és nem az hogy hogyan is néz ki összképileg.

DE: egyik este szánkózni voltam és olyan szépet láttam h leültem-nem volt mindenféle giccses szar hanemcsak EGYSZERŰ FEHÉR ÉGŐSOR-NEM VILLOG CSAK ÉG-és a 7-8m magas fenyőre sugarasan leengedve nagyon ott volt PLUSZ az ereszről lógott le a másik mintha jégcsapok lógnának róla. Nagyon jó benyomást keltett és csak a maga 1xűségével elbűvölte az embert. ezért jó este is kimozdulni.

5
eMeM (2008. január 6 - 10:44)

ez hol volt?

6
janek (2008. január 7 - 11:49)

Kisszálláson a Rákóczi utcában faterod tudna mesélni róla mert ott jár el előtte. Atom frankó volt. És IGÉNYES. Mondjuk ők minden évben kirakják a fényeket és mindig rendben vannak.

7

Itt lehet megaszondani!

// Uccsó kommentek

// Twitterbedrótozás

twitter
Szabad követni: éntwitter // gyártwitter

// Keresni is lehet


// RSS

Kérésre házhoz is megyünk!

Bejegyzések // Kommentek.

// Gépház

A világdominancia felé a kiváló WordPress hajt minket. 
 A dizájnt eMeM köszörülte csinosra a mondovicsmihaly.hu  gyárterületén.

 Minden amit mond felhasználható Ön ellen © 2002-2009.