március
29

eMeM

A kiválasztott

2008. március 29, 22:07

Rég hódoltam kedvenc témámnak, a tv műsorok ciánozásának. Ennek az az oka, hogy nem nézek mostanában ilyen fikázható műsort, csak a híreket meg ismeretterjesztő sorozatokat. Viszont ez a tv2-ős Uri Gelleres tele bakis cucc annyira magas labda, hogy erre már nem hat a visszarántó gravitáció sem, így az eszköz végleg földkörüli pályán marad.

A versenyzőket bemutató szöveg, huhuhúúú ecsém. Dőltem. Mindenki az idő a tér és az univerzum ura, mindenki látja a jövőt meg mittomén. Kedvencem a végén a kígyőbűvölős csávó és a Zita párbeszéde:

Zita: biztos vagy benne melyikben van a kígyó?
Csávó: igen.
Zita: de tuti?
Csávó: nem.
Csávó: bízz bennem…

WTFOMGROFTLMAO!!

AteeG (2008. március 29 - 23:56)

A 4. versenyző (gondolatátvivős fickó) produkciója volt az egyetlen, amiben nem volt látványos baki. Ő volt a legjobb szerintem!

1
eMeM (2008. március 30 - 09:41)

az volt az a rajzolós csávó? az nekem is tetszett

2
AteeG (2008. március 30 - 14:58)

Igen. És én szeretnék hinni abban, hogy a “celeb vendégek” nem voltak beavatva és Ő tényleg tudja azt, amit bemutatott. Nagyon érdekes, ha ez igaz!

3
CsLaci (2008. április 1 - 23:05)

De! Ma vmelyik esti műsorban a Vágó István találkozott egy szellemidézővel, aki egy papírlapon egy miniatür asztalkát tologatott. Ennek az asztalkának 3 lába volt, és az egyik lába egy ceruza volt. A mese az volt, hogy megidéznek egy Vágó István által kért elhunyt személy lelkét, az megjelenik a szellemidézőnek, és amit közöl vele, azt az asztalka ceruza lábával a papírra írja. Az első kérdésre pontosan nem emlékszem, de a szellemidéző válaszként egy horvát szigetet adott meg, mire Vágó korrigálta, hogy valójában a Balaton partja volt. Másodjára azt kérdezte Vágó István, hogy mi volt az anyósa keresztneve. A papíron a szellemidéző addig tologatta a miniatür asztalkát, míg kirajzolta az Ibolya nevet. Erre Vágó István holt nyugalommal, keresztbe tett karokkal ennyit mondott: az anyósom keresztneve Jolán volt!

4
AteeG (2008. április 2 - 12:19)

Na jó, hát az ilyen szellemidézős ember nyilván kamu. De ettől féltem, hogy ebben a műsorban is ilyen gagyi produkciókkal állnak majd elő.

5

Itt lehet megaszondani!

// Uccsó kommentek

// Twitterbedrótozás

twitter
Szabad követni: éntwitter // gyártwitter

// Keresni is lehet


// RSS

Kérésre házhoz is megyünk!

Bejegyzések // Kommentek.

// Gépház

A világdominancia felé a kiváló WordPress hajt minket. 
 A dizájnt eMeM köszörülte csinosra a mondovicsmihaly.hu  gyárterületén.

 Minden amit mond felhasználható Ön ellen © 2002-2009.