augusztus
26

eMeM

A környezeted produktuma Te magad vagy

2006. augusztus 26, 17:50

Mestintből tanultuk azt az ágensekről, hogy ezek csak saját környezetükben tekinthetőek intelligensnek. Vagyis a megszokott környezetből kivéve teljesen működőképtelenek. Meg volt olyan is, hogy ezek az ágensek a környezetükre reagálnak, és a környezetük módosíthatja is őket. Nos szerintem ez az emberekkel is így van. A környezet alakítja a viselkedésünket, nem pedig mi a környezetet. Mondok rögtön két példát is:

Ha valami okok miatt több órára egy olyan gép elé vagy szögezve, amin mondjuk egy tinédzser Windows fut, és az Office-on kívül semmilyen más progi nincs felrakva és nálad sincs semmi cumó, net meg aztán főleg nincs a közelben sem, nos ha ez mind együtt van, akkor le merném fogadni, hogy az aknakeresővel meg a pasziánsszal óriási nagy haverok lesztek.
Viszont ha beesel egy nagyonszélessáv végén lévő állomás elé, vagy éppen egy pengemasina mögé visz a sors, amin van nfs meg csé meg mittomén, hát akkor van rá pár fityingem, hogy a pasziánsz elindítása meg sem fordul a fejeden.

Vagy ha mondjuk van nálad egy discman és sokkilóméteres körzetben csak egy Zámbó Jimmy, egy Balázs Pali és egy Coolio lemez van, akkor tuti biztos, hogy az utóbbit fogod kopásig nyomatni. Viszont máskor a sokgigás zenemappából maximum csak néha teszed be a winamp hasába a Gangster paradise-t.

Taps. Függöny. Pont.

AteeG (2006. augusztus 26 - 21:18)

1. Mi az a csé?
2. Én mindig beteszem a Gangsta’s Paradise-t a zenéimbe ;)

1
eMeM (2006. augusztus 27 - 00:09)

1.: cs=counter strike

2
AteeG (2006. augusztus 27 - 10:32)

És a 2. ? :-)

3
eMeM (2006. augusztus 29 - 09:01)

a 2-es nem kérdés szerintem így arra válasz sincsen :p

4

Itt lehet megaszondani!

// Uccsó kommentek

// Twitterbedrótozás

twitter
Szabad követni: éntwitter // gyártwitter

// Keresni is lehet


// RSS

Kérésre házhoz is megyünk!

Bejegyzések // Kommentek.

// Gépház

A világdominancia felé a kiváló WordPress hajt minket. 
 A dizájnt eMeM köszörülte csinosra a mondovicsmihaly.hu  gyárterületén.

 Minden amit mond felhasználható Ön ellen © 2002-2009.