május
29

eMeM

A validság értelme

2006. május 29, 12:56

Amiről most írok, azt a haladó szinten lévő (és azon felüliek) sitebuilderek (weboldalépítőmunkások) már tudják. A validitás fontosságáról. Oké tudom, pár olvasónk azt sem tudja mit jelent ez. Akkor nekik most pár szóban sitebuildiskola:
Szóval a weboldalakat html vagy xhtml nyelven írják. Az egymást követő tagek-re (html kódok) létezik egyfajta szabvány. Vagyis inkább csak ajánlás, sajnos. Azért sajnos, mert a böngészők ettől eltérhetnek, ezért lehet az, hogy ugyan az az oldal máshogyan néz ki firefoxon mint exploreren. A validság az, ha ezt az ajánlást szigorúan betartod, ekkor ugyanis az oldal szinte 100% hogy minden böngészőn ugyan úgy fog festeni. A validság másik előnye, hogy a keresőrobotok sokkal jobban eligazodnak a kódban, így jobban indexelik azt, és ezáltal több találatot fog kapni a keresendő kifejezésekre.
És hogy miért is írom ezt most le. Azért mert kézzel fogható bizonyítékom van az utóbbi sztorira. Az előző ae messze volt a validságtól. A mostani a wordpressnek köszönhetően már nagyon közel került ahhoz. És a statgép hasában meg is jelent az első google találat. Ez mutatja azt, hogy sokkal könnyebben tudta indenki kis keresője megemészteni az oldalunkat. És ugye azt is tudja mindenki, hogy jó dolog olyan oldalnak lenni amit a google is szívesen megeszik, mert az jót tesz a látogatottságnak, és a látogatottság mindenek felett! Ahhaha! Na most lőjjetek!

Itt lehet megaszondani!

// Uccsó kommentek

// Twitterbedrótozás

twitter
Szabad követni: éntwitter // gyártwitter

// Keresni is lehet


// RSS

Kérésre házhoz is megyünk!

Bejegyzések // Kommentek.

// Gépház

A világdominancia felé a kiváló WordPress hajt minket. 
 A dizájnt eMeM köszörülte csinosra a mondovicsmihaly.hu  gyárterületén.

 Minden amit mond felhasználható Ön ellen © 2002-2009.