Szóval hát tegnap ellátogattunk erre a foglalkozásra amit pennek hívtak vala, annak is Akkezdet Phiai-s részre (többek között). Elmondom mi volt:

Késtünk 10 percet, már ment. De nem ám az a bólogatós ugrálós őrültes buli volt. Mindenki szépen nézett a színpadra, olykor a fejével jelezte hogy rajta van a ritmuson. A színpadon rendes zenekar, és elöl ül az Újonc meg a Said és papírból felolvasnak. Teljesen új szövegek voltak (2-3 track volt régi), és nekem nagyon bejött ez az előadás mód is, hiszen így még nem láttam őket. Aztán persze volt, hogy felálltak, ilyenkor a zenekar is belehúzott és nagyon jól átvezetett váltással a felolvasóestből normál rapbuli lett, aztán a szám végeztével vissza minden. Nagyon jó volt.

Azt is meg merném kockáztatni, hogy ahogyan ezek a srácok ezt mívelik az már közelebb áll olykor a kortárs irodalomhoz, mint a zenéhez. 

AteeG (2008. április 19 - 16:57)

Éppen tegnap gondolkoztam azon, hogy ha valaki ír egy szöveget (néha magam is nekiveselkedek), akkor az miért ne lehetne vers? Jó, zenére rámondani teljesen más, de ha papírra veted és felolvasod, az igenis költészet. Nem?

1
eMeM (2008. április 20 - 19:11)

De.

2

Itt lehet megaszondani!

// Uccsó kommentek

// Twitterbedrótozás

twitter
Szabad követni: éntwitter // gyártwitter

// Keresni is lehet


// RSS

Kérésre házhoz is megyünk!

Bejegyzések // Kommentek.

// Gépház

A világdominancia felé a kiváló WordPress hajt minket. 
 A dizájnt eMeM köszörülte csinosra a mondovicsmihaly.hu  gyárterületén.

 Minden amit mond felhasználható Ön ellen © 2002-2009.