…mert a profik is hibázhatnak néha.
Mi lehetne lányosabb téma a sütésnél. Szóval sütöttem. És minden olyan jól indult, de tényleg. Gondolhattam volna, hogy mindez túl tökéletes, hogy igaz legyen…Megvolt minden hozzávaló. Na jó, Misi kisegített egy tojással. Összekutyultam a dolgokat, még fel is turbóztam egy kis plusz mazsolával, meg rozspehellyel, cuki kis halmokat csináltam a cuccból, gondosan elrendezve, hogy majd szép legyen ha kisül.
Egyenlőre nem mesélek tovább, inkább leírom, hogy készül, ha valaki esetleg kedvet kapna. Szóval 1 margarint, 1 csipet sót, 1 kávéskanál sütőport, 30 dkg cukrot, 1 vaníliás cukrot, 2 tojást, 20 dkg lisztet, meg csomó apróra vágott csokit, meg diót összekutyulunk, kis kupacokat csinálunk belőle, megsütjük és kész.
A kupacokat viszont NAGYON távol kell tenni egymástól. Nálam ez volt a hiba. Túl nagy kupacok, túl közel egymáshoz. A sokkoló előtte-közben-utána-képsorozatot megnézhetitek ha tovább kattintotok…
Na azért!
De ez hány fajta süti? Vagy hogy is volt ez?
Úgy kéne kinéznie eredetileg, de a miénk speciális lett, el is neveztük american chocolate deltoidsnak.
finom lett.
Szuppppíííílettt
Na ez meglepő volt erre a kinézetre nem számítottam de ahogy látom mindenki úgy burkolta mintha ízlett vna neki. Grat a cukrásznak. Hozzánk is jöhetne sütögetni:)
Bejegyzések // Kommentek.