május
23

Superhero Movie (Superhero Movie)

Paródiából manapság annyi van, mint csillag az égen (jaj, de szépen írtam). Annak idején volt ugye a Nagy durranás, a Horrorra akadva (az első, igazi része, persze), most meg minden második hónapban kijön valami eszement baromság, amiben főként a f*ngás, böfögés, hányás jelenti az első számú röhögésforrást. Na, ezekből a gagyikból van már nagyon elegem.
Most mégis egy ilyen kategóriájú matériáról beszélek Nektek, mivel múlt hétvégén arra vetemedtünk, hogy nézzük meg a Superhero Movie című filmet (végre nem adtak egy idióta magyar címet a cuccnak), mivel én úgyis szeretem a jelmezes, szuperhősös kalandokat. Nem mondom, hogy annyira elviselhetetlen volt a film, de messze állt az igényes paródiától, az tuti.
Adott egy fiú, aki megcsíp egy mutáns szitakötő (igen, a Pókember trilógia alkotja a film alapját), ettől főhősünk természetfeletti erő birtokába jut, s így ellenfeleit különleges gyorsaságával és ügyességével tudja legyőzni. Van aztán egy kis X-Men, Fantasztikus négyes, de csak egy-egy rövid utalás erejéig, aztán annyi…
Külön öröm volt a filmben feltűnő Leslie Nielsen, aki a főhős nagybátyját alakítja (Ő volt a legemlékezetesebb az egész gárdából).
Nem rossz, nem rossz, de valahogy nem az igazi. Nincs benne egyéni ötlet (a legszánalmasabb, hogy olyan poénokat is elsütnek, ami anno a Csupasz pisztolyban is benne volt), de egyszer azért meg lehet nézni.

5/10

Itt lehet megaszondani!

// Uccsó kommentek

// Twitterbedrótozás

twitter
Szabad követni: éntwitter // gyártwitter

// Keresni is lehet


// RSS

Kérésre házhoz is megyünk!

Bejegyzések // Kommentek.

// Gépház

A világdominancia felé a kiváló WordPress hajt minket. 
 A dizájnt eMeM köszörülte csinosra a mondovicsmihaly.hu  gyárterületén.

 Minden amit mond felhasználható Ön ellen © 2002-2009.