karrier_gyerek

Én tudom azt, hogy ezt az egészet mi akartuk, merthogy emancipáció, meg minden, és hogy legyünk egyenlők, és a nők is szavazhassanak, de azt már kb. 40 évvel ezelőtt kimutatták szavahihető felmérések, hogy a nők naponta 1,5 órával több hasznos munkát végeznek, mint a férfiak, és ez sajnos nem vicc, hanem idegesítő tény.

Persze nekem is vannak olyan ismerőseim, ahol a férfi dolgozik, a nő meg otthon a háztartást vezeti, meg gyerekeket nevel, és ha kell valamire pénz, szól a férjének, de valljuk be, ebből van kevesebb, és szóljon bárki, ha esetleg náluk nem úgy mennek otthon a dolgok, hogy apa hazaér a munkából, eszik, tévézik, alszik, anya pedig egy kicsit később ér haza a munkából, és nekiáll főzni, mosogatni, takarítani, mosni, vasalni, esetleg elpakolni a férje után, aki közben ugye épp tévézik, és gyerekek maradjatok csöndben, mert apa, szegény sokat dolgozik és fáradt.
Hát ez most csak eszembe jutott…

eMeM (2009. november 6 - 15:45)

Éva most utálni fogsz, de ezt nem tudom kihagyni:
http://www.kepfeltoltes.hu/090208/kezikonyv_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

1
eMeM (2009. november 8 - 14:43)

amúgy a normálisan vezetett háztartás tényleg kitesz egy minimum fél állást. maxisrespect azoknak akik a 8 órás hajtás mellett még háztartást is vezetnek

2

Itt lehet megaszondani!

// Uccsó kommentek

// Twitterbedrótozás

twitter
Szabad követni: éntwitter // gyártwitter

// Keresni is lehet


// RSS

Kérésre házhoz is megyünk!

Bejegyzések // Kommentek.

// Gépház

A világdominancia felé a kiváló WordPress hajt minket. 
 A dizájnt eMeM köszörülte csinosra a mondovicsmihaly.hu  gyárterületén.

 Minden amit mond felhasználható Ön ellen © 2002-2009.