október
26

eMeM

Back

2007. október 26, 17:11

Kész a vas, a javítás ára egy kisebb vagyonnak elmenne. A szervíz megint a polisys volt mint a múltkor mert hát végülis jól megcsinálták akkor is, a kijelzőnek semmi baja azóta. A géptest megint meglett egy kicsit faragva, de ennek a külalaknak ez már úgyis mindegy. Az idő vasfoga ugyebár. A tesztelés eléggé gyors lehetett, mert pl a billentyűzet kábelt rossz foglalatba sikerült visszatennie a szervizes emberkének, így itthon hiába püfoltem nem fogadott semmilyen karaktert. Ez is mindegy, 3 perc alatt orvosoltam.

És akkor ünnepélyesen ki kell jelentenem, hogy ez volt az utolsó királyi magyar forint, amit erre a gépre költöttem. Asszem elkezdek elkülöníteni egy kis pénzmagot, amit folyamatosan hizlalok addig, amíg nem jön össze a következő gépre. Ami biztos: Dell gépet fogok venni. Elbeszélgettem a szervízben az emberrel kicsit, meg utánna olvastam  a laptopok megbízhatósága terén, és mindenhol a dell gépek jöttek elő. És nekem megbízható gép kell. Nem kell a legszebb meg a leggyorsbb. Az kell hogy ne csináljon váratlan dolgokat, ne játtsza azt, hogy akkor most egy hét/hónapra nincs gépem. Mert hiába garanciális a javítás vagy nem egetverő összeg, az nekem pénzkiesés. Közgázas alaptétel: a nem megtermelt nyereséget veszteségnek kell elkönyvelni. 

AteeG (2007. október 27 - 13:23)

Én már akkor akartam kérdezni, mikor erre a munkahelyre kerültél, hogy nem kellene-e egy új laptop Neked, hiszen mégis ez a munkaeszközöd…

1
eMeM (2007. október 27 - 16:30)

de kéne, csak az a fura helyzet áll fenn, hogy amióta kereső lettem és lenne egy bizonyos összeg amit a kötelező kifizetések mellett félre tudnék tenni az valahogy mindig elmegy. és nem apró hülyeségekre, hanem ilyenekre h laptopjavítás meg szemüveg…

állítom ha most hirtelen havonta fél miliót kerenék, akkor tuti kiderülne h kell egy új vese vagy leégne a ház vagy mittomén. az a kibaszott egyensúly, faszom!

2
AteeG (2007. október 27 - 16:38)

A szemüveged elkészült már? Dobjál fel képet, ha rajtad lesz :-)

3

Itt lehet megaszondani!

// Uccsó kommentek

// Twitterbedrótozás

twitter
Szabad követni: éntwitter // gyártwitter

// Keresni is lehet


// RSS

Kérésre házhoz is megyünk!

Bejegyzések // Kommentek.

// Gépház

A világdominancia felé a kiváló WordPress hajt minket. 
 A dizájnt eMeM köszörülte csinosra a mondovicsmihaly.hu  gyárterületén.

 Minden amit mond felhasználható Ön ellen © 2002-2009.