szeptember
30

AteeG

Borat megállíthatatlan

2006. szeptember 30, 15:12

Eddig nem akartam megírni ezt a bejegyzést, mert arra gondoltam, lehet, rajtam kívül nem érdekel senkit a következő “jelenség”. De tegnap éjszaka a “main stream” média (TV2, RTL Klub) is beszélt erről a Híradóban, úgyhogy innentől ez egy országot érintő kérdés :-)

Bizonyára nem lesznek sokan, akik azonnal tudják, kire kell gondolni, ha kimondom a Sacha Baron Cohan nevet. Ő egy angol humorista, aki évekkel ezelőtt egy mára hatalmas rajongótáborral rendelkező karakter, Ali G. kitalálásával ismertette meg nevét a világgal. Saját TV műsort szentelt a műmájer műrappernek Cohan, de a kezdeti nehézségeket óriási népszerűség követte. Az évek során aztán rájött Sacha barátunk, hogy egy karakterből nem élhet meg élete végéig, így hosszas gondolkodás után megalkotta Borat karakterét. Borat egy Kazahsztáni álriporter, aki bejárja egész Amerikát, hogy ott aztán nagyobbnál nagyobb galibákba keveredjen.

Ali G. nyomdokaira lépve Borat is kapott egy heti 30 perces TV Show-t a briteknél, s talán még jobban szívükbe zárták őt az emberek, mint elődjét, a szabadszájú rappert. Abban is követi Ali G-t, hogy mozifilm főszereplőjévé is vált. Hamarosan mozikba kerül a Borat: Az amerikai kultúra tanulmányozása Kazahsztán dicső népének okulására című alkotás, aminek díszbemutatójára Borat egy szekéren érkezett, amit asszonyok húztak, lovak helyett. A kazah kormány már többször is felszólította a humoristát, hogy hagyja abba országuk gyalázását, de ettől csak még nagyobb vihart kavarnak.
Személy szerint már nagyon várom, hogy láthassam Cohen újabb idiótaságait a mozivásznon. Addig meg itt van a jó öreg Ali G Inda House mozifilm.

borat

eMeM (2006. szeptember 30 - 21:27)

És én már akkor tudtam, hogy Borat = AliG, amikor csak éppen éppen megjelent a shoejában és mások azt mondták h hülye vok.

1
AteeG (2006. szeptember 30 - 21:54)

Benne volt az Ali G nagyfilmben is. Bemutatták a két karaktert egymásnak ésugye mindkettőt ugyanaz a színész alakította. Poén!
De neten már láttam a fickó 3. karakterét is. Egy meleg és egyben metroszexuális tecno majom :-) A neve nem jut eszembe!

2
eMeM (2006. október 2 - 10:58)

Akkor az AliG is csak egy kitalált karakter?

3
AteeG (2006. október 3 - 11:22)

Nyilván! Ez a fickó egyébként egy normál, átlag brit. Vagy nem :-)

4

Itt lehet megaszondani!

// Uccsó kommentek

// Twitterbedrótozás

twitter
Szabad követni: éntwitter // gyártwitter

// Keresni is lehet


// RSS

Kérésre házhoz is megyünk!

Bejegyzések // Kommentek.

// Gépház

A világdominancia felé a kiváló WordPress hajt minket. 
 A dizájnt eMeM köszörülte csinosra a mondovicsmihaly.hu  gyárterületén.

 Minden amit mond felhasználható Ön ellen © 2002-2009.