szeptember
29

AteeG

B*szd meg, Pannon!

2006. szeptember 29, 20:10

Csak, hogy ne indítsak durván!

A kezdetektől imádom a Pannon GSM céget, a szolgáltatásait, az akcióit és igyekszem a lehető legjobban kihasználni is ezeket. Eddig nem nagyon tapasztaltam olyat, hogy valami nagyon negatív dolgot művelne a cég felhasználóival. Pár hónapja eMeM felvetette, hogy az ingyen wappal csak szívatják a jónépet, ekkor én még bizakodtam, hogy nem eget verő probléma ez, majd kijavítják a hibáikat.

DE!

A héten olyan dolgot tettek,ami szerintem nem megengedhető. Szerdán lett volna az SMS csomagom fordulónapja. Havi 3100 Ft-ért korlátlan szöveges üzenetet küldhetek. Nekem ez nagyon bevált szolgáltatás, használom már vagy másfél éve, eddig csupa pozitív tapasztalattal. Ám amikor szerdán levonták a 3100 Ft-ot, tíz perc múlva dobtak egy SMS-t, hogy megszűntették az SMS szolgáltatásomat. Gondoltam, hogy csak valami kósza, hibás üzenet lehetett ez, s nem foglakoztam vele. Ha már levonták a pénzt, csak nem lehet baj (gondoltam én, naívan). Küldözgetem bátran az SMS-eket, egyszer csak jön az üzi, hogy fél nap elteltével a kártyámon lévő 850 Ft-ból már csak 345 Ft maradt. Szemem kikerekedett, egyből hívom az ingyenes infovonalat (1220), ahol a fickó biztosított, péntek estére visszakapom a pénzem, ne aggódjak, adminisztrációs hiba történt. Most hívtam őket a mai napon harmadszor és mit mondott a csaj? Na mit? “Sajnálom, uram, de annyi ügyfelünket érte károsodás a rendszer hibája miatt, hogy a ma esti határidőt ki kell tolnunk legkésőbb október 6-ig!”

Október 6!

Basszus, az még egy hét. Na, hogy is van ez akkor? A Pannon rendszerének idiótasága miatt elszedik a pénzem és egy hétig nem tudom használni a mobilomat? Álljunk már meg egy percre ezen elmélkedni…

eMeM (2006. szeptember 29 - 23:10)

Nahát, ez tök érdekes. Épp hazafelé a buszon ülve azon gondolkodtam, hogy nem voltam-e a nyáron túl kemény a pannonnal, mert végülis egy hónap múlva nekem is aktiválták a wapot (a 3 nap helyett). És mivel a héten megint felhívtak (már másodszor) hogy akkor most ők utalnak nekem ajándék 500 pézt, és megkérdik h nem akarok-e csomagot váltani. Szóval ezen felbuzdulva gondoltam arra, hogy írok egy “dejófejek ezek a pannonos arcok” dolgot…
Mi legyen Atee? Tartsuk meg az univerzum egyensúlyát? Legyen holtpont jó és rossz közt? Áááá, inkább égjenek a lókötők!

Amúgy ez a hátránya ha egy telekommunikációs rendszert pénzmosásra optimalizálnak. Olykor becsúsznak ilyen bakik. Az otp esetét mi annó órán tanultuk (adatb. kezelés, referenciális integritás)… ;))))

1
AteeG (2006. szeptember 30 - 14:22)

Amíg meg nem küldik a pénzem, én nem szeretem őket! Nekem is adtak ajándék 20 ingyen percet, de mivel nincs cash a telómon, ezt sem engedik használni, hisz csörgetni sem tudok. Na, erről ennyit.

2

Itt lehet megaszondani!

// Uccsó kommentek

// Twitterbedrótozás

twitter
Szabad követni: éntwitter // gyártwitter

// Keresni is lehet


// RSS

Kérésre házhoz is megyünk!

Bejegyzések // Kommentek.

// Gépház

A világdominancia felé a kiváló WordPress hajt minket. 
 A dizájnt eMeM köszörülte csinosra a mondovicsmihaly.hu  gyárterületén.

 Minden amit mond felhasználható Ön ellen © 2002-2009.