február
19

eMeM

Busójárás

2007. február 19, 15:35

Voltam. Érdekes volt. Nem gondoltam, hogy egy régi népi hagyomány ennyire szórakoztató tud lenni. Bár azért megvan ennek is a titka. Arról van szó ugyanis, hogy a busóknak öltözők totál benyomnak, és az álarc mögé bújva bárkit elkaphatnak. Igen, csajokat is (főleg!). Ez vicces dolog tud lenni, bár Péterék megsúgták egyik ismerősüknek hogy én most vagyok először ilyenen, és ezért jó el is kaptak :)

A Levi forraltbora finom volt, bár nem tudtam sokat inni belőle, mert már alig maradt. Helyette mindenki a pálinkát tömte belém, és én azt nemnagyon szeretem, dehát amikor ilyen nagy beöltözött emberek elkapnak, hát akkor nem lehet nagyon ellenkezni.

Szerintem rohadt jó poén volt, egyszer mindenkinek el kellene látogatnia Mohácsra, mert tényleg hatalmas a műsoruk. És ami külön jó volt, hogy kivételesen nem volt olyan kib*szott hideg.

éva (2007. február 19 - 17:49)

Hát igen! Én hiába mondtam Gergőnek, hogy az egyik busó megtapogatott, nem hitte el. Szerinte csak rosszul látott a pasi a maszkban és nem látta hova nyúl.

1
AteeG (2007. február 20 - 15:37)

:-)

2
Daga (2007. február 20 - 20:23)

Szervusz Misike! Te melyik vagy? A Gábor
Hideg volt ám! Csak nagyon elérzékenyültél a jó kis hazai kerítésszaggató pálinkától! A forraltbor már csak hab volt a tortán. Járni járt neked is, de nem jutott (túl sok). Legközelebb egy nappal előbb kell érkezni, akkor tuti marad neked is rendesen.

3
eMeM (2007. február 20 - 21:20)

Legközelebb úgy is lesz :)

4
Janek (2007. február 21 - 13:16)

üdv!
Fasza, hogy nem mindent felejtünk el amit még jó régi elődeink kitaláltak. Legalább maradjom vmi a magyar szokásokból. A nők meg örüljenek, hogy más is megfogdossa őket máskor meg az a bajuk ha a saját pasija nyúl hozzá. Én még csak tévéből láttam ilyet de ott is elég jól átjött a hangulat, na meg tök jók a jelmezek.
MISI: SZERENCSÉRE KAPTAM MÁSIK WINDOWS CD-T ÉS SIKERÜLT FELRAKNI. SO NEM KELL FÁRADNOD AZ ÁTJÖVETELLEL. DE NAGYON KÖSZI. SIKERÜLT MINDENT VISSZARAKNI.

5
eMeM (2007. február 21 - 15:04)

Na örülök, de mindegy, mert már hívott tesóm halasról, hogy a hétvégén ott is kell egy teljes rendszert rakni, szóval nem menekültem meg :/
Persze ha valami gondod van nyugodtan szólj!

6
eDemi (2007. február 21 - 23:36)

Hello Misike, láttam jól érezted magad vasárnap…:-)

7
eMeM (2007. február 22 - 10:34)

Szeeerbusz Demi. Te melyik vagy, a Gábor?
Hát ja, vasárnap jó volt… ;)

8
Dalma (2007. február 24 - 19:58)

Sziasztok!Én mohácsi vagyok, és tök jó hogy így látjátok a mi “szerény kis” jó öreg busójárásunkat!:D Ennek nagyon örülök nekem sokat jelent ez az esemény….mondhatni, ezt várom egész évben:D:D Kár, hogy csak 2 napig tart…:( Eleinte még nem volt ekkora óriási cécó az egésszel de az utóbbi 2-4 évben szépen kinőtte magát!És mindíg csak nagyobb lesz…természetesen ezzel a hangulat is fokozódik ami meg tök szuper!:)

9

Itt lehet megaszondani!

// Uccsó kommentek

// Twitterbedrótozás

twitter
Szabad követni: éntwitter // gyártwitter

// Keresni is lehet


// RSS

Kérésre házhoz is megyünk!

Bejegyzések // Kommentek.

// Gépház

A világdominancia felé a kiváló WordPress hajt minket. 
 A dizájnt eMeM köszörülte csinosra a mondovicsmihaly.hu  gyárterületén.

 Minden amit mond felhasználható Ön ellen © 2002-2009.