Egyszer próbáld ki azt, hogy a szokásos kontenten kívül szúrsz még bele ananászt, cukrot meg őrölt erős paprikát.
Nem áll össze a fejemben ez a verzió. Mesélsz róla?
Hát alapesetben ugye úgy csinálod a chilis babot, hogy hagymával megpirítod a darált húst, amikor megpirult kicsit ráteszed azt a por alapot meg vizet és elkevered (persze elején megfűszerezed a húst só bors fokhagyma…), valamint ugye itt jön a kukorica meg a bab.
Ne itt kell még tenni bele ananászkonzervet is meg némi cukrot (1-2 ek mondjuk fél kg hússal számolva). Aztán amikor kb “még tíz perc kő neki” akkor őrölt erős paprikával is megszórod (2-3 kiskanál).
Nem lehet rossz… Mondjuk én még a hawaii pizzáról is letúrom az ananászt. Egyszer próbáld ki a lecsót nagymama barackbefőtjével ;)
kísérőnek :) egy kis lecsó, egy harapás kenyér, meg egy kis barackbefőtt. egyébként rántott húshoz is remekül passzol.
Bejegyzések // Kommentek.