szeptember
30

eMeM

Chilis bab

2009. szeptember 30, 20:04

Egyszer próbáld ki azt, hogy a szokásos kontenten kívül szúrsz még bele ananászt, cukrot meg őrölt erős paprikát.

AteeG (2009. október 6 - 23:05)

Nem áll össze a fejemben ez a verzió. Mesélsz róla?

1
eMeM (2009. október 7 - 10:57)

Hát alapesetben ugye úgy csinálod a chilis babot, hogy hagymával megpirítod a darált húst, amikor megpirult kicsit ráteszed azt a por alapot meg vizet és elkevered (persze elején megfűszerezed a húst só bors fokhagyma…), valamint ugye itt jön a kukorica meg a bab.

Ne itt kell még tenni bele ananászkonzervet is meg némi cukrot (1-2 ek mondjuk fél kg hússal számolva). Aztán amikor kb “még tíz perc kő neki” akkor őrölt erős paprikával is megszórod (2-3 kiskanál).

2
thende (2009. október 7 - 17:45)

Nem lehet rossz… Mondjuk én még a hawaii pizzáról is letúrom az ananászt. Egyszer próbáld ki a lecsót nagymama barackbefőtjével ;)

3
eMeM (2009. október 7 - 19:18)

összeöntve, vagy csak kísérőnek?

4
thende (2009. október 8 - 16:48)

kísérőnek :) egy kis lecsó, egy harapás kenyér, meg egy kis barackbefőtt. egyébként rántott húshoz is remekül passzol.

5
Alexa (2009. október 10 - 14:05)

Ecetes szilva? :D Mondjuk én ilyeneket nem tudok megenni…

6

Itt lehet megaszondani!

// Uccsó kommentek

// Twitterbedrótozás

twitter
Szabad követni: éntwitter // gyártwitter

// Keresni is lehet






// RSS

Kérésre házhoz is megyünk!

Bejegyzések // Kommentek.

// Gépház

A világdominancia felé a kiváló WordPress hajt minket. 
 A dizájnt eMeM köszörülte csinosra a mondovicsmihaly.hu  gyárterületén.

 Minden amit mond felhasználható Ön ellen © 2002-2009.