szeptember
23

eMeM

Csak úgy

2006. szeptember 23, 21:32

Ilyet még sosem csniáltam, szal most csak úgy elkezdek spontán írni. Fogalmam sincs mi lesz a vége, nincs koncepcióm. Csak úgy jönnek a szavak az ujjaimból. Spontán. Freestyle. Persze közben megfordul egy két gondolat a neurondzsungelben, de ezek a gondolatok gyengék és apróak, és a dzsungelben szörnyek élnek. A gondolatok elmenekülnek. Látom őket ahogyan futnak. Az egyik olyan mint egy “Hogyan írjunk bejegyzést – 2.rész” poszt. Mindegy. Elfutott.

Aztán a másiknak olyasmi alakja van, mint egy “Miért írunk ritkábban mostanság” kollázs, de ebben sincs meg a megfelelő enerdzsí, hogy érvényesüljön.

Igazából az van ám, hogy mostanság csak úgy sodródok. Alig jutok net elé, hétköznap a lapost sem piszkálom ilyen blogírás dolgokkal. És sajna a pixeleknek is nyugtuk van tőlem.

Most itthon vagyok végre, nincs mögöttem senki, nem szól hozzám senki. Végre megint hallom a hangokat a fejemben. Most ők beszélnek. Ilyenkor mindíg ők beszélnek.

A hangokat hanggal kell etetni. Finom lágy podcastokkal. Most épp a “Why the hell should I stay awake?” fordul kvázi rekurzívan önmagába. Csak ajánlani tudom. Linket most nem tok mondani hozzá, a cloneshiten a hatvannegyedik, na.

Kiégett az éjjelilámpám izzója. Ezt égi jelnek tekintem. Vége.

éva (2006. szeptember 27 - 20:07)

Hát…a megmentőd akarok lenni.
Erre úgyse fog rajtam kívül senki de senkise megmondást írni.
És…mi az a podcast?

1
éva (2006. október 1 - 19:01)

Na, erről ennyit. Asszem már sosem tudom meg mi az a podcast.

2

Itt lehet megaszondani!

// Uccsó kommentek

// Twitterbedrótozás

twitter
Szabad követni: éntwitter // gyártwitter

// Keresni is lehet


// RSS

Kérésre házhoz is megyünk!

Bejegyzések // Kommentek.

// Gépház

A világdominancia felé a kiváló WordPress hajt minket. 
 A dizájnt eMeM köszörülte csinosra a mondovicsmihaly.hu  gyárterületén.

 Minden amit mond felhasználható Ön ellen © 2002-2009.