július
28

AteeG

Első koncertem

2008. július 28, 15:13

Megtörtént! Életem első rap fellépése rendben zajlott le. Szombaton este, a Zanzibar előtt léphettünk színpadra a X. Soltvadkerti Sörfesztiválon. Napközben kissé borongós, esős idő volt, így féltem, hogy szinte csak az üres tópartnak fogunk játszani, de szerencsére nem így történt. Zanziékat nagyon szeretik az emberek, így az előzenekarnak (nekünk) is jó sora volt. 2500 ember előtt léptünk fel, ami minden várakozásunkat felülmúlta. Ahhoz képest, hogy a kutya nem ismert minket (kivéve a beépített közönségünk tagjait), úgy érzem nagyon nagy tapsot és füttykoncertet kaptunk. Hihetetlenül jól esett ez a szeretet, amit az emberektől kaptunk. A buli beindulni látszik, ugyanis legközelebb augusztus 9-én állunk színpadra a kiskunhalasi Családi Strandnapon. Ezt követően pedig a szüreti fesztiválon mutatunk be pár dalt. Itt az lesz az érdekesség, hogy a tervek szerint a Kétkezi munka élő, zenekari kísérettel csendül majd fel. Ha bárki tud olyan rendezvényről, ahol bemutatkozhatnánk, kérem segítsen minket annyiban, hogy beajánlja ezt a produkciót a szervezőknek. Köszi!

eMeM (2008. július 28 - 18:34)

wow! tyű de király lehetett. mik mentek pontosan le?
a kétkezi munkát nekem is megtalálták a gépemen a balcsin, nem is mutattam de egyszercsak hallom h valami ismerős megy,é s azt mondták h jó. azt pl én is szívesen előadnám ;)

1
AteeG (2008. július 28 - 22:26)

Szüreti fesztivál szeptember 12-13-14! Tessék időben elintézni, hogy itt lehess és akkor azt a dalt élő zenekarral, közösen nyomnánk el!

2
eMeM (2008. július 29 - 07:20)

á én beszari vagyok

3

Itt lehet megaszondani!

// Uccsó kommentek

// Twitterbedrótozás

twitter
Szabad követni: éntwitter // gyártwitter

// Keresni is lehet


// RSS

Kérésre házhoz is megyünk!

Bejegyzések // Kommentek.

// Gépház

A világdominancia felé a kiváló WordPress hajt minket. 
 A dizájnt eMeM köszörülte csinosra a mondovicsmihaly.hu  gyárterületén.

 Minden amit mond felhasználható Ön ellen © 2002-2009.