december
15

eMeM

Esti mese

2007. december 15, 01:49

…vagy inkább hajnali, fasse tudja már. Az történt ugyanis, hogy olyan este 10 magasságában toltam egy kávét majd rá 1 liter kólát merthogy pixelt kell faragni záros határidőre. Viszont most meguntam, mert idő közben jött egy csomó ötletem, hogy hogyan lehetne feltúrbózni ezt az oldalt vizuálisan picit. Persze ebből úgysem lesz semmi, mert kb havonta kitalálom hogy akkor most ilyen stílusú lesz, aztán meg egy teljesen másmilyen, de idő hiányában még csak a blank psd megnyitásáig sem jutok el.

Szóval most ez van. Ja, meg az, hogy a mai tegnapi swungban élőben kiprintelték a múltkori hiphopkultyuros "művemet". Azé' érzed, eMeM alkotás in da MTv live. Bocsmár!

És most meg nemtok aludni ettől a sok szartól. Nemjó dolog digitális beduinnak lenni-e!

Ápdéjt: ja meg az is van hogy az eMeM megy holnap vala pártiba, és végre szocializálódik kicsit. Asszem most akkor letudtam ehavi egoposztomat is. 

12 hozzászólásKommentálok én is jól →
AteeG (2007. december 15 - 10:42)

Meséljél csak erről az élő MTV-s dolgodról…

1
eMeM (2007. december 15 - 11:43)

Haát vágod, van ez swung műsor, írtam már a multkor róla párszor. És a pénteki adásban az egyik műsorvezető a Gyula. Erről is írtam már. És multkor volt egy érdekes bejátszás a műsorban, aminek a linkje a multkori posztok kommentjei közt ott van valahol, de ha beírod a youtube keresőjébe hogy hiphop kultyur, kor tuti megtalálod. Na arra csináltam én meg ezt a kis hülye egyszerű grafikát, ami megintcsak itt van lentebb az egyik posztban. És a tegnapi adásba n olyan pólóban volt a gyula, amire csak simán rá volt írva h hiphopkultyur. Na én erre beírtam egy mailt, hogy az én pólóm jobb, és csatoltam a képet. És ezt a képet nyomtatták ki 2-3 példányban és tették ki az asztal közepére.
sztárgrafikus leszek, na.

2
AteeG (2007. december 15 - 21:04)

Gratulálok, ez nagyon megtisztelő lehetett. Bemondták, hogy ki készítette?

3
eMeM (2007. december 16 - 16:54)

nem mondták be, csak ez kapcsán elkezdte a szupermen ecsetelni h most a gyula körül is micsoda hype fog kialakulni, és közben a kezében tartotta a “művemet”

4
janek (2007. december 18 - 13:26)

Én most pénteken néztem bele először hát elég elvont az egész de nekem bejön mert nem az a megszokott. Szupermennek a beszólásait meg anno még a kultúrházban is bírtam kár h olyan késő éjjelre rakta aaz mtv1-es csatorna. De a bagázs egész jó meg szerintem sokkal jobb h a magyarok csinálhatják a music tv-t így kibontakozhatunk kicsit és nem csak a viva szarságaiban tocsogunk. Ememnek meg hajrá legyél úttörő h a nem kell ahhoz a legfaszább helyre születni h vki elérje az álmait. Aki küszködve éri el sokkal jobban megbecsüli a dolgokat mint akinek ölébe esik. Underground hip-hop lázban égek. Vki nem tudná megmonani h Akkezdet phiainak van-e vmi új albuma v h lesz-e a közeljöbőben. Ja és Szegeden aSZIN ICE-on lesz Hősök koncert meg sok sok fasza program. Emem nálatok Pécsen milyen mozgolódás van a városban Karácson közeledtével? Ja és mégegyszer gratula. Áldott Karácsonyt és nyugalmas pihenést az utsó hétre.

5
eMeM (2007. december 18 - 19:48)

ug hiphop a legjobb, hiába, a vér nem válik vízzé… ;) itt nenmagyon van most semmi ilyen. kezdet phiainak készül a dupla lemez elvileg. nemtom abból mikor lesz valami. nemrég újraindult a wacuumairs.com, itt értesülhetsz róla ha beindul, valamint tölthetsz is le más underground muzsikát. napísz!

6
AteeG (2007. december 18 - 23:54)

Ha már underground, akkor itt a jelenlegi kedvenc: http://zeneszoveg.hu/lyrics.php?lc=36231
Mivel a zene nincs meg, érjétek be a szöveggel. De szerintem ismeritek…
Klipje is van: http://www.youtube.com/watch?v=ANjhR2m2ASA

7
janek (2007. december 19 - 09:47)

Na igen ez is nagyon ütős lett. Ahogy jöttem a busszal szegedre ez szólt az MR2 Petőfin és nem tudtam h kik éneklik de most már tudom. Nagyon ott van. Kösz szépen másképp nem találok rá. Nekem a kedvencem ha már így feljött: “Suhancos: Mintha tudná merre menne “http://www.youtube.com/watch?v=oa4A0nKJAmM
Nagyon ott van és annyira jó az alap olyan egyszerű de mégis mindennél jobb.

8
AteeG (2007. december 19 - 10:16)

És a csaj, aki a dalban énekel Megasztáros volt (valamilyen Bíborka). Nekem nagyon-nagyon szimpatikus, hogy nem ment el a trendi irányba, hanem betársult egy underground bandába és így készítette el ezt a nótát. eMeM, nincs meg Neked a dal?

9
eMeM (2007. december 19 - 20:52)

de megvan

10
eMeM (2007. december 19 - 20:54)

vagy nemtom, lehet mégsincs meg, csak már anyit hallottam énis a petőfiben hogy annyire ismerős

11
AteeG (2007. december 19 - 23:56)

No, ha esetleg megvan,akkor…

12

Itt lehet megaszondani!

// Uccsó kommentek

// Twitterbedrótozás

twitter
Szabad követni: éntwitter // gyártwitter

// Keresni is lehet


// RSS

Kérésre házhoz is megyünk!

Bejegyzések // Kommentek.

// Gépház

A világdominancia felé a kiváló WordPress hajt minket. 
 A dizájnt eMeM köszörülte csinosra a mondovicsmihaly.hu  gyárterületén.

 Minden amit mond felhasználható Ön ellen © 2002-2009.