Böngészgettem a neten picit a jövő ígéretes filmterméseit kutatva. Találtam egy igazán érdekes darabot. Itt nézhetitek meg a jövőre bemutatandó katasztrófafilmet, aminek igazából még nem tudom a címét (vagy pedig a vetítés dátuma egyben a film címe is), de az tuti, hogy elég hátborzongatóra sikeredett az előzetes. Nézzétek meg, mert ha kicsit elvonatkoztattok attól, hogy ez egy film, akkor igazán hatásos kis home videonak tűnhetne.

Aztán itt van még egy ígéretes kis videó. A fórumon, ahol ezt a linket találtam, úgy jellemezték a filmet, mint a Max Payne élőszereplős változata. Van benne valami. Cliwe Owen úgy látom most is hozza a formáját, s ugye ott domborít a filmben Monica Belucci is, így a látvány garantáltan emlékezetes marad majd :-)

Végül még egy "mi lett volna ha" kategóriájú alkotás. Ezen az oldalon találhatjátok a 10.000 bc című alkotás előhírnökét. Nem lesz semmi ez a produkció. Nagy összecsapások, látványos digitális lények. Szerintem, tuti befutó a dolog.

 Na, ki mit néz majd jövőre?

eMeM (2007. július 31 - 23:00)

10000 bc felkeltette az érdeklődésemet már csak az alapötlet miatt is

1
AteeG (2007. július 31 - 23:22)

Nekem az első (egyelőre cím nélküli) film jön be legjobban. Azóta utánaolvastam neten és kiderült, hogy a Lost sorozat alkotói állnak a film mögött. Jónak ígérkezik a gigantikus láthatatlan szörny vs New York történet.

2

Itt lehet megaszondani!

// Uccsó kommentek

// Twitterbedrótozás

twitter
Szabad követni: éntwitter // gyártwitter

// Keresni is lehet


// RSS

Kérésre házhoz is megyünk!

Bejegyzések // Kommentek.

// Gépház

A világdominancia felé a kiváló WordPress hajt minket. 
 A dizájnt eMeM köszörülte csinosra a mondovicsmihaly.hu  gyárterületén.

 Minden amit mond felhasználható Ön ellen © 2002-2009.