június
8

eMeM

Hatvanháromezer százalék

2006. június 8, 19:07

Egy kis kvíz: melyik az a berendezés, amelyik képes 63.000%-os teljesítménre? Vagyis folyamatosan megy egy bizonyos szinten, majd egyszercsak a szükség azt dobja ki, hogy most akkor neked pár órára hatszázharmincszoros teljesítményre kellene kapcsolni.

Megoldás: ez a cucc nem más mint az agy. Az én agyam. Na nem akarom agyon fényezni magam, de bebizonyítom.

Bizonyítás: szóval van a jelek és rendszerek II elnevezésű csodálatos izé. Hát a gyakom nem sikerült, mert a félév során lófaszt semmit sem törődtünk a tárggyal. Igen, puskáztunk. De nekem ez sem jött össze jól a végén, gyak uv-t kellett írnom. Mivel mint kiderült, a puskánk nem jó, ezért meg kellett volna elviekben tanulnom az anyagot. Én úgy voltam vele, hogy 3 nap alatt ez úgysem fog nekem menni, szóval valami majd csak lesz. Aztán az uv előtti délután mégiscsak arra jutottam, hogy belenézek, és megpróbálom megemészteni. Négy órát foglalkoztam vele. Iszonyatosan gyilkos 4 óra volt.
És akkor jöjjön a bizonyítás számokkal. Tegyük fel, hogy azt mondjuk 100%-os teljesítménynek, ha valaki a 15 hét alatt tanulja meg az anyagot kettesre.
15 hét=2520 óra. Már írtam, hogy én 4 órát tanultam. (2520/4)*100%=63.000%

Nagyon durva volt az az este. A fejem már fájt mint állat, és annyira lefáradtam, hogy nem tudtam az 1680-at elosztani fejben kettővel. Ne kérdezd miért akartam, néha csinálok ilyeneket. Aludni sem tudtam nagyon. Összességében mégis megérte, hiszen sikerült az uv-m. Tanuljatok!

Itt lehet megaszondani!

// Uccsó kommentek

// Twitterbedrótozás

twitter
Szabad követni: éntwitter // gyártwitter

// Keresni is lehet


// RSS

Kérésre házhoz is megyünk!

Bejegyzések // Kommentek.

// Gépház

A világdominancia felé a kiváló WordPress hajt minket. 
 A dizájnt eMeM köszörülte csinosra a mondovicsmihaly.hu  gyárterületén.

 Minden amit mond felhasználható Ön ellen © 2002-2009.