augusztus
22

AteeG

Idén is volt durrogtatás…

2007. augusztus 22, 08:20

A sokat sejtető cím után engedjétek meg, hogy az idei tűzijátékkal kapcsolatos tapasztalataimat osszam meg Veletek. Előző évben ugye Pesten jártam az ominózus produkción. Az szörnyű emlék volt, idén meg sem fordult a fejünkben, hogy elinduljunk a fővárosba. Inkább bementünk tűzKiskunhalas legnagyobb terére és ott szemléltük meg az idei rakétákat. Azon röhögtünk Tídzsé spanommal, mikor megláttuk a tömeget, hogy az egész városban nem él annyi ember és brazil, ahányan ott nyomorogtak. Okulva a 365 nappal ezelőtti eseményekből, most nem mentünk atömeg mélyére, ha szaladni kellett volna, akkor is mi időben startolhattunk volna. A lövöldözés lement szép nyugalomban, ám amint véget ért a produkció, hatalmas villámlás kezdődött. A legidegesítőbb az volt,hogy ez rajtunk kívül senkit nem zavart. Próbáltam átvergődni magam a mulatozó emberáradaton, de azok vagy inni mentek vagy csigatempóban cammogtak össze-vissza. Ha tavaly ők is fent lettek volna, most nem így lézengenének, hanem kotródnának haza. Nagy szerencsénkre csak a ház előtti utolsó pár méteren kezdett el esni az eső, így épségben hazaértünk, de tuti, hogy akik bent maradtak bőrig áztak a viharban.

OldMan (2007. augusztus 22 - 18:11)

Pesten szerintem gyönyörü tüzijáték volt. bár bevallom csak tv-böl lestem.. bizonytalan volt milyen idö lesz és a tavalyi dolgok után ugy gondoltam nem ér nekem annyit az egész hogy esetleg megint megtaláljon egy vihar :S.

1
AteeG (2007. augusztus 22 - 23:26)

Te is ott voltál tavaly?

2
OldMan (2007. augusztus 23 - 21:56)

igen.. ráadásul még hülye is voltam.. mert mikor elkezdett elöször esni és sokan indultak kifele mi még bejebb mentünk hogy jobban lássunk.. aztán amikor komolyabb lett a dolog akkor már pont a parlament elött voltunk, ami körbe volt kordonozva… szoval mire onnan találtam/tunk vmi fedezéket.. hát nem 2 perc volt :S.. és kb 5-en 6felé rohantunk :S. aztán 15 percig egy kapualjban vártam hogy legalább kicsit gyengébben essen :S.

3

Itt lehet megaszondani!

// Uccsó kommentek

// Twitterbedrótozás

twitter
Szabad követni: éntwitter // gyártwitter

// Keresni is lehet


// RSS

Kérésre házhoz is megyünk!

Bejegyzések // Kommentek.

// Gépház

A világdominancia felé a kiváló WordPress hajt minket. 
 A dizájnt eMeM köszörülte csinosra a mondovicsmihaly.hu  gyárterületén.

 Minden amit mond felhasználható Ön ellen © 2002-2009.