Másról sem hallani az utóbbi napokban a TV-ben, rádióban, mint hogy közeleg a népszavazás. Az egyik fél azt mondja, sok igent kell bejelölni, a másik arra buzdít, hogy minden kérdésre dobjunk nemet. Mindez ugye sok-sok pénzébe kerül Magyarországnak, de nem baj, majd a nép eldönti a fontos kérdéseket. Eszembe nem jutna megkérdezni (meg úgy sem mondaná el senki), hogy mit fogtok jelölni, de arra azért kíváncsi vagyok, hogy elmentek-e a népszavazásra márciusban? A közvetlen környezetem igen passzív ebben a kérdésben, érdekel a korosztályom véleménye is!

 ui.: Bocsi, hogy beszivárogtattam a politikát.

zubby (2008. február 17 - 17:53)

Szerintem annak “joga” esetleg utánna utcára meni és szigorúan békésen tüntetni aki legalább elment szavazni! Aki akkor is csöndbe maradt az késöbb ne jöjjön rá hogy milyen jogai is vannak egy demokráciában! Szerintem … :D

1
zubby (2008. február 17 - 17:56)

Szerintem azért kell elmenni mert itt most beleszólása lehet az állampolgárank (ha igen ha nem itt most mindegy ) nem úgy kell kifejezni hogy szétverünk egy tévé székházat! Nekem legalábbis furcsa aza az ember aki rázza az öklét és höbölög de szavazni nem ment el!

szerintem .. :)

2
AteeG (2008. február 17 - 18:41)

Köszönöm a hozzászólást! Többiek, Ti mit gondoltok erről?

3
Alexa (2008. február 18 - 08:42)

Megyünk! Egyébként van 3. variáció, aki azt mondja, hogy ne menjünk szavazni. Ki lehet találni.

4
janek (2008. február 18 - 20:28)

Én elmegyek az biztos csak az a durva h olyan faramuci terjengősen teszik fel a kérdést, h sok ember nem is érti a kérdést meg mire elolvassa az elejét elfelejti. Meg egy igazi normális tájékoztatót is tartani kéne nem csak h miért szavazz igenre v nemre. Sajnos ez nálunk nem alakult még ki, nincs olyan tévés személyiség aki normálisan letudna egy ilyen vitát vezényelni.

5
AteeG (2008. február 19 - 09:33)

Szerintem az M1-en töb olyan riporter/újságíró is van, aki nyugodt hangvételben le tudna vezetni egy ilyen vitát.

6
AteeG (2008. február 20 - 10:06)

Tegnap járt városunkban egy politikus, akivel interjút készítettem. Ő a népszavazást az ingyenebédhez hasonlította. Halasiak, kértek ingyen ebédet? Nem-Nem-Nem. Ezt kell rá felelni, szerinte.

7

Itt lehet megaszondani!

// Uccsó kommentek

// Twitterbedrótozás

twitter
Szabad követni: éntwitter // gyártwitter

// Keresni is lehet


// RSS

Kérésre házhoz is megyünk!

Bejegyzések // Kommentek.

// Gépház

A világdominancia felé a kiváló WordPress hajt minket. 
 A dizájnt eMeM köszörülte csinosra a mondovicsmihaly.hu  gyárterületén.

 Minden amit mond felhasználható Ön ellen © 2002-2009.