február
28

Amikor régi ismerősökkel találkoztam, akkor az valahogy így zajlott:

Halószia de rég láttalak, hú de szarul nézel ki.

Az idei év eléggé nagy lendülettel indult számomra. A magánéletemben is történtek jelentősebb változások, és a szabadúszós webdizájner személyiségem is előtérbe került. Úgy történt, hogy egyszerre 8 weboldalon dolgoztam párhuzamosan, multitaskingolva. Ez jó dolog, mert a munka a mai világban jó, akinek meg büdös a munka az kussoljon. És rossz is, mert ez már túlságosan nagy terhelést jelentett belátom. Gyakorlatilag nem volt szabadidőm (ne felejtsük el, hogy főállásomat tekintve tanár vagyok, és csak ez után délután/este mehet a pixeltologatás).

Ami a 8 projektet illeti ebből a 2 hónap alatt 7 volt látványtervezés, egy pedig sitebuild. Az egyik melót elbuktam, ez van. Viszont a maradékból 4 már le is van zárva, 3 pedig a leges legvégső stádiumban van.

Ezek csak a nagyobb munkák, ez mellett ha még nem lenne elég elkezdődött a Babitsos webprogramozó képzés is ahol webdesignról standupolok, meg persze kiment egy logótervezés jófejségből, valamint a főállásomban is még pluszba elkezdtem fejlesztgetni és terelgetni az iskola SM megjelenését, mindemellett van egy hírlevél aminek minden héten ki kell mennie ha törik ha szakad.

Igen, ez most ilyen létösszegző bejegyzés. Ilyenkor elgondolkodik az ember merre kellene továbblépni, vagy folyatható-e az az út amin éppen halad. Én arra jutottam, hogy ebben a formában az én utam nem folytatható. Sajnos buktam pár értékes pillanatot ezen rövid idő alatt is, ami nem kompenzálható anyagi javakkal… szóval valamit változtatni kell.

Hubman (2011. február 28 - 15:21)

Irigyellek :)

1
eMeM (2011. március 1 - 17:59)

olvastam pár szabadúszó kollégánál h egéészségesen 4 párhuzamos projektet lehet terelgetni

2
Hubman (2011. március 1 - 18:25)

Remélem, hogy mielőbb én is eljutok oda, hogy több projektet terelgethetek párhuzamosan és folyik be dögivel a zseton is :D :P

3
eMeM (2011. március 1 - 22:06)

a dögivel befolyó zseton résznél már én is szívesen tartanék ;)

4

Itt lehet megaszondani!

// Uccsó kommentek

// Twitterbedrótozás

twitter
Szabad követni: éntwitter // gyártwitter

// Keresni is lehet


// RSS

Kérésre házhoz is megyünk!

Bejegyzések // Kommentek.

// Gépház

A világdominancia felé a kiváló WordPress hajt minket. 
 A dizájnt eMeM köszörülte csinosra a mondovicsmihaly.hu  gyárterületén.

 Minden amit mond felhasználható Ön ellen © 2002-2009.