március
30

Ó jaj! Mi van itt, az iwiwről írok? Világvége…

De jó lesz ez gyerekek. Végre olyan emberek kerültek oda, hogy talán én is használni fogom. Az új design szerntem faszás lesz, már amennyit láttam belőle. Remélem a külső fejlesztések is megugorják a facebook által felállított mércét. Attól azonban tartok, hogy sokkal zártabb marad az adatbázis, így igazán hasznos dolgok talán nem fognak születni, de meglátjuk.

Ezt most tényleg érdeklődéssel várom.

oldman (2009. március 31 - 20:32)

Szerintem a facebook néhol már tulzásba is vitt 1-2 dolgott jopofák ezek a kvizek de pl már minden hülyeségre van és a kezdöoldalt csak ugy ellepik gyakran a többi érdekesebb info kárára…

1
AteeG (2009. április 1 - 07:03)

De mi az újdonság? Én csak azt az idegesítő funkciót vettem észre, hogy, ha valakit jelölni akarsz ismerősnek, mindjárt azt is pipálgatni kell, hogy honnan ismered. Más egyéb új is van a honlapon?

2
eMeM (2009. április 1 - 15:36)

Atee: most még nincs, én az újról beszéltem. Szebb design, átláthatóbb felület… stbstb. Ezt még te nemtod megnézni.

3
eMeM (2009. április 1 - 15:39)

Akkor lesz második nagy fellendülése az iwinek sztem, amikor valami normális mikrblogolást tolnak bele (mint most a facebook… (erre a “facebook twitteresedik” nyálverésre gondolok). Az iwiw üzenőfala ezerrel pörög, de ez a top3 üzenet ez így használhatatlan. Egy ilyen mikroblogolást alátolni úgy, hogy a userek ugyanolyan tudják/akarják használni mint most az üzenőfalat, egy twitter szerű funkcionalitással, na akkor lesz reneszánsz… és szerverhalál az overloadtól :)

4
oldman (2009. április 1 - 23:58)

Lehessen majd arra is rákötni a twittert “oszt” jo lesz :) vmit lehet tudni arrol hogy mezei hallando mikor fog látni vmi ujdonságot?

5
eMeM (2009. április 2 - 10:03)

hát nemtom, én is csak a webisztánról vagyok okosabb, de állítólag nemsokára. valamint az iwiw homokozóban elvileg mindne kint van korábban.

6
AteeG (2009. április 3 - 07:46)

Köszi az infókat, ez érdekes lesz!

7

Itt lehet megaszondani!

// Uccsó kommentek

// Twitterbedrótozás

twitter
Szabad követni: éntwitter // gyártwitter

// Keresni is lehet


// RSS

Kérésre házhoz is megyünk!

Bejegyzések // Kommentek.

// Gépház

A világdominancia felé a kiváló WordPress hajt minket. 
 A dizájnt eMeM köszörülte csinosra a mondovicsmihaly.hu  gyárterületén.

 Minden amit mond felhasználható Ön ellen © 2002-2009.