július
19

eMeM

Kiképzés

2008. július 19, 10:13

Annak örömére, hogy ismét lehet bloggulni most egoposztolni fogok (mivel éppen nyaralásomat töltöm, másról amúgy sem tudnék írni).

Majd folyamatosan megpróbálom updatelni az írást az említésre méltő történésekkel. Jöjjön tehát egy kis bepillantás eMeM kirándulásába (stáb a helyén, kamera forog, csapó1, felvétel!).

07.27: Vége, túléltük. Irány a mókuskerék.

07.26: az idő már hasonlít a nyárra, és kicsit a vízbe is bementünk és kicsit bevizeztük a hegyit. Találkoztunk kedves lánykákkal is (handicappel indulunk, az Évi bartánői voltak)

07.25: Az idő rohadt zarul indult, de a végére kisütött a nap, very happyness! Szokásos Badacsonyt megjártuk, idén az Ottonell muskotályt választottuk, very fasza volt ez is. Hoztam is 2 litert az itthoniaknak, hogy ismerkedjenek olyan borokkal, amik _valóban_ láttak szőlőt.

07.24: Megdőlt a hidegrekord, eMeM at the beeeach. Faszom!

07.22: Kicsit szúrtam az új szerveren még, de a nap a rápihenésé volt. Holnap irány Mohács.

07.20: Az erős gyomorégés rányomta a bélyegét az előző est.re, a hiba forrása ismeretlen, de azért szórakoztató kis estének bizonyult. MEgint Y volt az uticél, reggel viszont egy kellemetlen kis séta keretében tértünk haza, mert az eddig jófejnek tűnő taxisunk szart a fejünkre. A társaság egyik fele maradt még normális kaját találni és fürdeni talán, mi pedig megelégedtünk a mekivel, és most megyünk Kisvaszarra rallit nézni. Ezzel a két nappal le is tudtuk a bemelegítő túrnust, most 2-3 nap otthoni regenerálódás, aztán a változatosság kedvéért jöhet megint a Balllaton.

ps: a hsdpa eléggé gyéren adja lellén a rátát, bár ez nem meglepő, hiszen a mobilok érereje is erősen a nullához konvárgálódott olykor-olykor. Érthetetlen számomra.

07.19: A főhős másnaposságtól fájó fejjel ül az ágya szélén és kockul… Egy nappal korábban felirat (finoman fadelt beúszással)… Megérkeztünk Lellefelsőre. Nem mondanám, hogy az a tipikus geek emberekről lenne szó, de az egy főre jutó notik száma 0,42. A kéró verifsza és nevetségesen olcsó szerintem. Né-hány(?) üdítőital elfogyasztása után meglátogattuk az Y nevű helyet, ahol csak buta kislányokkal hozott össze a sors.

To be continued…

Itt lehet megaszondani!

// Uccsó kommentek

// Twitterbedrótozás

twitter
Szabad követni: éntwitter // gyártwitter

// Keresni is lehet


// RSS

Kérésre házhoz is megyünk!

Bejegyzések // Kommentek.

// Gépház

A világdominancia felé a kiváló WordPress hajt minket. 
 A dizájnt eMeM köszörülte csinosra a mondovicsmihaly.hu  gyárterületén.

 Minden amit mond felhasználható Ön ellen © 2002-2009.