február
28

Röviden leírnám mi fogadott tegnap Kisszálláson. Szegedre utaztunk meccset játszani. Az út nagyon unalmas volt főleg h 3/4 órát álltunk Baján mert túl korán indultunk el. De ez a borzasztó nagy unalom 40km-rel később hirtelen megszünt.  Kisszállás közelében lehettünk amikor is egy útszéli …vát pillantottam meg.Egyből arra gondoltam h tudom már h miből fogja venni a Misi a MacBook Pro-ját.De már arra is gondoltam már h azzal a pösze,nyálas ügyfelével is valami nagy business-esélbe kezdett.És ezek után ért nagy csoda, amikor megláttam az 1. kisszállási házat.Gyorsránézésre is olyan 50 millióra saccoltam.Aztán jött a következő meg a következő.Mind gyönyörű házak.És ez még csak a falu eleje volt mi lehet bennt.Sose gondoltam volna h Kisszállás ilyen előkelő hely.Ha tehetem legközelebb tuti benézek az "aranyfaluba" .

janek (2008. február 28 - 21:56)

Na kb. itt ki is merült a szép házak sora bár van még egy-két szépre megcsinált házikó. De nem akarom a kedved elvenni. Van például egy nagyon szép parkunk egy maradvány mogyrófával amit sajna 150 éves korában egy nyári vihar kidöntött. Emellett ha az iskolát felújítanák akkor a sulinak szolgáló volt kastély igazi fénypontja lenne a kis hazánknak. A nagyvárosi rohanás után jó betérni ide csak addig amíg le nem megy a nap mert akkor felnyüszítenek a kutyák,macskák… De tényleg jólesett ez a pozitív élmény.

Ui.:Kocsmáink mindenféle egyéniséggel vannak telítve jókat lehet mosolyogni rajtuk

1
AteeG (2008. február 28 - 22:17)

A Halas TV pályázatot készít,amiben bemutatja Kiskunhalast és a környező településeket, rövidfilmeken keresztül. Én vagyok a szerkesztője és ha minden igaz, jövő héten megyünk forgatni Kisszállásra, mert az a következő település. A kész anyag DVD-re kerül és eljut az ország többszáz utazási irodájába demo anyagnak.

2
eMeM (2008. február 28 - 22:33)

naja, janek jól mondja. az a kecó amit láttál a főútról az még annó az olajseft idején nőtt ki, gazdája azóta a mákosingben tolja (bár lehet hogy már kiengedték).
ahhoz egy egy pro-ra fussa, minimum 3 szajhát kellene futtatnom. csak egy sima mackbookra pályázom. legközelebb a bázisos élményekről is számolj be, mert nem emléékszem hogy az este felébresztettél volna, hogy hé mike, itten vannak a ribanszok… ;)
Atee, netre nem lehetne kicsempészni azt a kisfilmet? Faszás legyen ám énnekem. Majd mondjál olyanokat hogy “a falu híres szülöttje eMeM, a pixelek legpimpebb tologatója”… :)

3
AteeG (2008. február 28 - 23:49)

ő…hogyne…biztosan benne lesz ez a mondat is :-)
Ha elkészül, valami kis butított méretű verziót majd elküldök Neked is.

4
janek (2008. február 29 - 00:12)

Mondjuk csodálom hogy nem gondolkodtál el a torz képen mert van ugyebár a jól kinéző kétó és mellette a félig tetőtvesztett befejezetlen kéró. Kicsit a falu felemás arcát mutatja. De most jut eszembe van nekünk hírességünk: Emem tudja Sörös polgi anno még Stadler úrral állt kapcsolatban és majdnem itt is lett egy akasztói futballstadion. Emellett aktív bűnözőink is vannakrégen olajseft meg jónép átverése ill. emberölés és közúton lövöldözés miatt elítéltek.Azóta átpakoltak a kábszerbizniszbe ezek az emberek. Szóval Atee akár Ememet így is reklámozhatnád a kisfilmben ha jó mag ami rossz földbe hullott mégsem veszett el. Na jó ez túl fényezős lenne. Emem mondj pár bemutatásra érdemes dolgot hátha segíthetünk Ateenak h felkészülten menjen és polgink elámuljon h milyen tájékozott ember is ez a srác.

5

Itt lehet megaszondani!

// Uccsó kommentek

// Twitterbedrótozás

twitter
Szabad követni: éntwitter // gyártwitter

// Keresni is lehet


// RSS

Kérésre házhoz is megyünk!

Bejegyzések // Kommentek.

// Gépház

A világdominancia felé a kiváló WordPress hajt minket. 
 A dizájnt eMeM köszörülte csinosra a mondovicsmihaly.hu  gyárterületén.

 Minden amit mond felhasználható Ön ellen © 2002-2009.