november
21

eMeM

Making da big maneeey

2007. november 21, 21:51

Megmondom a frankót gyerekek, miből lesz nekem a sokcsillióm meg a 25. szülinapomra. Ja, a webdesign-ról lesz szó amúgy.

Szóval a doranskynál olvastam azt, hogy állítólag a bevétel 80%-át az ügyfelek 20%-a hozza. Tehát ha kiszelektálom a megrendelőknek azt a 80%-át akikkel csak a gond van, akkor csak 20%-nyi zsetontól esek el. A másik meg amit már máshonnan hallottam meg tapasztaltam is az az, hogy a megrendelők 90%-a nem tudja milyen weboldal kell neki, szóval ha elétolsz egy igényeset, akkor nem kezd el faszoskodni hogy ezt most akkor kicsit balra több árnyékkal meg gradienssel.

Vagyis: ki kell szúrni azokat a megrendelőket, akik nemigazán tudják mit akarnak, de olyan témát hoznak és olyan valamivel foglalkoznak, ami könnyen webrevihető látványosan, és megy neki annyira jól, hogy tolja a kövér tranzakciót a mastercardra.

janek (2007. november 23 - 16:52)

teljesen igaz h abevétel 80%át a vevők 20%a adja. Ha jól menedzseled magad (lássuk be ma már ez is elengedhetetlen) akkor biztos h hamarabb a látókörbe kerülsz mintha kis szürke egérként beolvadsz. Csak erre is olyan ember kell akinek van kiállása, kiáll magáért és nem egy kis tökösség meg fineszesség sem. És ha egy üzlet beindul akkor már bármi lehet. Tehát hajrá…

1
janek (2007. november 23 - 16:58)

ez kicsit értelmetlen volt. A lényeg h tökösség és fineszesség nélkül be sem kerülsz. Egy cégnek egyre fontosabbá válik h miként jelenik meg a hálón ebben az elektronizált világban. Olyan oldalt kell csinni ami egyrészt még a segg hülye felhasználóknak is egyszerű 1-2 kattintás és mindent lát ill. figyelemfelkeltő legyen; hisz az ember minden hülyeségre vevő csak jól legyen tálalva.

2

Itt lehet megaszondani!

// Uccsó kommentek

// Twitterbedrótozás

twitter
Szabad követni: éntwitter // gyártwitter

// Keresni is lehet


// RSS

Kérésre házhoz is megyünk!

Bejegyzések // Kommentek.

// Gépház

A világdominancia felé a kiváló WordPress hajt minket. 
 A dizájnt eMeM köszörülte csinosra a mondovicsmihaly.hu  gyárterületén.

 Minden amit mond felhasználható Ön ellen © 2002-2009.