Komolyan mondom, én még ilyen szépet nem láttam. A tenger a kék valamennyi árnyalatában tündököl, az ég is kék, a sziklák gyönyörűek, a kaják nagyon finomak. Mallorca egy meseszép sziget. Ha valaha lehetőségetek nyílik, látogassatok el ide.

A repülőút 2 és fél óráig tart, mi reggel 9 után nem sokkal érkeztünk meg. 15 perces buszozás után elfoglalhattuk a szállásunkat. Hatodik emeleten laktunk, kiváló kilátás a tengerre. A a nappali nyüzsgés éjszaka sem marad annyiban, sőt, olyankor indul igazán az élet. Képzeljetek el egy szigetet, ahol 700.000 ember él eredetileg, de ilyenkor jön még melléjük 15.000.000 turista.

Egy negatívum van mindössze, az pedig a német fiatalok viselkedése. A turisták 70 %-a német, szerintem. Ezek reggeltől estig isznak és randalíroznak az utcákon. Felmosóvödörrel a kezükben mászkálnak, ami tele van Sangriaval és szívószállal szürcsölik a vödörnyi piát. Éjszaka rendőrségi hangosbeszélővel üvöltöznek a szálloda erkélyén, de senki nem szól nekik, hiszen Ők hozzák a nagy tőkét Mallorcára.

Mi nagyon jól éreztük magunkat, sokat kirándultunk, nagyon szép helyekre jutottunk el. A fényképeim megtekinthetők a következő “komoly dizájnnal” ellátott honlapon: http://ateeg.extra.hu

eMeM (2009. július 21 - 20:38)

Baszki, felmosóvödörbe önteni a piát és abból nyomni….. hogy ez nekünk MIÉRT nem jutott eszünkbe a múlt héten, picsába!

1
éva (2009. július 25 - 16:29)

Ezek a németek annyira taplók. Mindenhol állatmód viselkednek, én is nagyon utálom őket ez miatt. Kivel voltál nyaralni és mennyibe került az út meg a szállás?

2
AteeG (2009. július 27 - 22:23)

Mindennel együtt 160.000 ft/fő. Ebben szállás, utazás, reggeli, vacsi van benne. Ehhez jön a fakultatív programok költsége + a napközbeni kaja.

3

Itt lehet megaszondani!

// Uccsó kommentek

// Twitterbedrótozás

twitter
Szabad követni: éntwitter // gyártwitter

// Keresni is lehet


// RSS

Kérésre házhoz is megyünk!

Bejegyzések // Kommentek.

// Gépház

A világdominancia felé a kiváló WordPress hajt minket. 
 A dizájnt eMeM köszörülte csinosra a mondovicsmihaly.hu  gyárterületén.

 Minden amit mond felhasználható Ön ellen © 2002-2009.