január
17

Még mielőtt elkezdtük volna, gondoltam leírom az érzéseimet közvetlenül a procedúra előtt. Így kezdtem volna a bejegyzést:

Én tudom. “Minden oprendszer ugyanúgy szar, csak máshogy.”

De az idő rövidsége miatt nem volt idő felesleges szócsépésre. Lényeg a lényeg, hogy megvolt az esemény, Tyuki jött és segített szépen, mondta a frankót. Szúrtuk neki. És most szép komótosan kézzel állítom vissza a rendszert. Ezt fontos kiemelnem, hogy kézzel, mert van ennek egy kényelmesebb módja, pl time machinnel, amivel kb 5 kattintásból le lehet kapálni a régi rendszert és visszahúzni a másikat, nem ez a lényeg. Hanem az hogy most én a legkörülményesebb módszerrel állok vissza, és mégis ezt kell most ide írnom:

Több évnyi számítógéphasználat és tapasztalattal a hátam megett azt kell mondanom, hogy az OSX az a rendszer, amit használni kell annak, aki tényleg _h_a_s_z_n_á_l_j_a a masináját.

Na, befejeztem.

AteeG (2009. január 17 - 14:00)

Éljen, sikerült. Megvagy gond nélkül. Cool!

1
eMeM (2009. január 17 - 14:25)

Ó a hangsúly nem a gond nélküliségen van. Ebben nem is kételkedtem h gond lenne. Hanem az egész gördülékeny és kényelmes menetén. Olyan szinten visszatudom tenni _egyszerűen és kényelmesen_ a dolgaimat, h mondok egy példát: az emaileimet ugyanúgy találom, az inboxban ugyanaz a 2 megzászlózott levél vár. Vagy egy másik: a finder (fájlkezeló) tulajdonságfájlját visszatéve a program elindítása után a mappák ugyanabban a nézetben van, és a program ablakának mérete és pozíciója (!!!!!!) is ugyanott van mint előtte a régi rendszeren.

2
janek (2009. január 17 - 21:10)

Akkor már az utcsó porszem is kiesett a rendszerből ami az OSX ellen még leledzett. XP vs. OSX (OSX K.O.) Grat :)

3
zSo (2009. január 18 - 00:13)

..én hasonlókat érzek, mióta debian megy a gépemen (úgy látszik ez unix tulajdonság) :)
(azért egy almás géppel egyszer én is összebarátkoznék)

4
eMeM (2009. január 18 - 10:38)

Janek: a teljes igazság az, hogy azért kellett most így újratennem a cuccot, hogy normálisan fel tudjak tenni egy XP-t :) Persze csak a conterstrike source miatt, mert az nem ment jól parallelsben.

5

Itt lehet megaszondani!

// Uccsó kommentek

// Twitterbedrótozás

twitter
Szabad követni: éntwitter // gyártwitter

// Keresni is lehet


// RSS

Kérésre házhoz is megyünk!

Bejegyzések // Kommentek.

// Gépház

A világdominancia felé a kiváló WordPress hajt minket. 
 A dizájnt eMeM köszörülte csinosra a mondovicsmihaly.hu  gyárterületén.

 Minden amit mond felhasználható Ön ellen © 2002-2009.