Gusztos Bence péntek este is továbbjutott – azt hiszem nekünk, halasiaknak ez a legfontosabb információ a Megasztár 5. szériájának mai döntője kapcsán. A Halasmedia stábtagjai közül négyen abban a szerencsés helyzetben voltunk, hogy élőben tekinthettük meg a zenei tehetségkutató e heti adását. Egy dolgot le kell szögeznünk: más az, amit otthon a TV előtt, ropival a szánkban ülve érzékelünk és teljesen más az, ami a helyszínen zajlik.

Este 7-kor gördültünk be a hatalmas hangároktól zsúfolt filmgyári telepre. Alig szálltunk ki az autóból, máris ismerősökbe botlottunk: Gusztos Bence szülei nagyjából velünk egyszerre érkeztek meg a helyszínre. Gyors információcsere, majd irány a show. Fél 8 után nem sokkal foglaltuk el állóhelyünket a színpad melletti “dühöngőben”. Körülöttünk tizenéves lányok, akik főként Gusztos Bence és Szeleczki Dávid nevét skandálják. Már ekkor érezhető volt, forró hangulatú este elé nézünk. A “kötelező köröknek számító” eligazítások után megjelenik a színpadon a műsor férfi házigazdája, Till Attila, aki az első pillanattól az utolsóig profi módjára koordinálta a monumentális műsort.

20:40-kor főcímzene, indul az élő közvetítés. Őrjöngő tömeg, 10 tehetséges énekes, és a mi a legfontosabb, ott mosolyog köztük a kiskunhalasi Bence is. Szép sorjában lépnek színpadra a versenyzők, Bence ezúttal hetedikként bizonyíthatta produkciójával, hogy ott a helye a legjobbak között. Sajnos az előző hetekhez hasonlóan ezúttal sem sikerült meggyőzni a zsűrit. Hiába táncolta végig a Csavard fel a szőnyeget című Hungária dalt a 17 éves halasi srác, a 4 tagú zsűri szinte csak negatív kritikákkal illette Bencét.

A közönség azonban nem így látta a mai produkciót. Az SMS szavazatok jóvoltából Bence simán továbbjutott, így jövő pénteken folytatódhat a sikersorozat. A show után lehetőségünk nyílt  interjút készíteni a halasi sráccal, aki mesélt eddigi tapasztalatairól, élményeiről. Természetesen a Halas Televízió a jövő hét folyamán többször is beszámol majd a Megasztár eseményeiről.

Itt lehet megaszondani!

// Uccsó kommentek

// Twitterbedrótozás

twitter
Szabad követni: éntwitter // gyártwitter

// Keresni is lehet


// RSS

Kérésre házhoz is megyünk!

Bejegyzések // Kommentek.

// Gépház

A világdominancia felé a kiváló WordPress hajt minket. 
 A dizájnt eMeM köszörülte csinosra a mondovicsmihaly.hu  gyárterületén.

 Minden amit mond felhasználható Ön ellen © 2002-2009.