április
15

eMeM

Miért a Mac?

2010. április 15, 18:53

Egy kedves barátom TDK dolgozatot készít a közgázon, és azzal keresett meg, hogy egy interjú során nem válaszolnék-e meg neki néhány kérdést az Apple-el kapcsolatban. Mivel a témát marketing szempontjából közelítette meg, ezért az alap kérdés természetesen az volt, hogy miért a Mac? Ezt én picit talán hosszasan válaszoltam meg (mivel a hangfelvételt le kell gépelnie ezért bocsi), és el-el kanyarodtam az alap felvetéstől, de azért talán sikerül megválaszolnom. Aztán ez a kérdés még egy darabik a fejemben volt, miszerint mi is lenne a legeslegrövidebb válaszom erre a kérdésre.

Elmondom. A döntés mellett kerestem pro és kontra érveket (nem az eszköz mellett). És arra jutottam, hogy ha találtam is egyetlen egy olyan írást miszerint valaki megbánta hogy áttért erre a rendszerre, akkor jutott 100 másik olyan vélemény, aki viszon ódákat zengett a termékről. Szóval az emberszar is jó lehet, tízezer légy nem tévedhet. Hát ezért.

Pont, befejeztem.

Thargie (2010. április 15 - 19:07)

Valahogy “tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés”. De tényleg. Kényelmes, (szinte) minden oda van rakva, ahol logikusan a “helye” van. Rengeteg kényelmi megoldás van benne, ami gyorsítja, könnyíti a használatot. A csilli-villi sem hátráltatja a munkát, hanem csak finoman megbújik a háttérben.

A “MáSik” oprendszerrel (filozófiával???) szemben az a hatalmas előnye, hogy sokkal több jót lehet róla elmondani, mint rosszat.

Köszönöm, hogy elmondhattam.
Többet nem tudok mondani. Kérem kapcsojja ki!

1

Itt lehet megaszondani!

// Uccsó kommentek

// Twitterbedrótozás

twitter
Szabad követni: éntwitter // gyártwitter

// Keresni is lehet


// RSS

Kérésre házhoz is megyünk!

Bejegyzések // Kommentek.

// Gépház

A világdominancia felé a kiváló WordPress hajt minket. 
 A dizájnt eMeM köszörülte csinosra a mondovicsmihaly.hu  gyárterületén.

 Minden amit mond felhasználható Ön ellen © 2002-2009.