szeptember
21

Kösz, egyik sem. Pedig ma már szinte mindenkinek műkörme van, a 12 éves kislánytól a nagymamáig. Trendi lett a szép és iszonyúan természetellenes kéz. Nekem is volt egyszer, mert elegem volt a csonkig lerágott körmeimből, amik sose nőttek meg, de az átélt kínokért nem kárpótolt a 3 hétnyi, 4000 ft-os csoda. A fiúk kedvéért mondom el, hogy egy ilyen párórás “műtét” alkalmával a saját körmödet kb. a húsodig lereszelik, aztán ráégetnek egy sz*rréteget, amit aztán már olyanra pingálnak, amilyet csak megálmodsz.

És mindez egész addig gyönyörű, míg el nem kezd lenőni, vagyis kb. 1 egész hétig. Aztán már csak a macera van vele. Szóval miután a csodakörmöm egyszer csak az uszodában tövestől leszakadt, elhatároztam, hogy nekem ilyen többet nem lesz. Persze van olyan barátnőm, aki évek óta él együtt velük, és bár apróbb gondok (hosszában kettétört, leszakadt, fityegő körmök) néha nála is előfordulnak, szerinte ez még belefér “a szépségért szenvedni kell” kategóriába. Kinek mi a véleménye a műkörmökről?

12 hozzászólásKommentálok én is jól →
eMeM (2009. szeptember 21 - 18:43)

a baloldali (műköröm?) nekem tetszik, a jobboldali (karom?) viszont szerintem nagyon csúnya és ijesztő is

1
éva (2009. szeptember 21 - 20:10)

Láttál már közelről műkörmöt? Majd nézd meg legközelebb az alját (nő alatta a saját körmöd), na az is félelmetes.

2
AteeG (2009. szeptember 22 - 21:55)

A baloldali nagyon dekoratív és szép. De sajna láttam már élőben olyat, mint a jobboldali képen. Komolyan, mint valami szörny keze, nem? A boszorkányoknak van ilyen körmük a rajzfilmekben. És ha azzal véletlen “arcon kap” a hölgy? Kivájja a húst :(

3
Cynthia (2010. június 8 - 14:40)

Hát én nagyon műköröm párti vagyok!
jelenleg ost nekem olyasmi van mint a jobboldalié! egyáltalán nem boszorkányos! szerintem nagyon szép…
am meg semmit nem váj ki nyugi, mert olyan tompa, hogy még marni se lehet vele. Szóval nem kell félni tőleXD =)
Én imádom őket a kockát és ahegyeset is egyaránt

4
reka0812 (2010. június 26 - 23:11)

Én műkörmös vagyok és csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy ha jó szakemberhez mész akkor ő nem reszeli le a húsig a körmöd. (ami egyébként is eléggé képtelen kijelentés mert nemcsak nagyon fájna, hanem vérezne is) Az pedig, hogy milyen szakemberhez mész, a te felelőséged. Ami a törést vagy a leszakadást illeti lehetett például azért is mert nem szoktad meg a hosszát, azt pedig, hogy a végeredmény hogy néz majd ki te határozod meg.

5
Petra (2010. július 5 - 01:45)

Oké én műkörmös vagyok ha húsig reszelik a körmöd akkor olyan ember vett kézbe aki em ért aszakmához
én mellesleg gyönyörűnek találom a szerintetek karom körmöket is ez művészet vagy tetszik vagy nem de tény hogy ízlések és pofonok

6
emese (2010. július 18 - 18:34)

en is mükörmös vagyok de meddig nem dolgoztam a szakmaban,sot semmi kozom nem volt hozza addig sem tettem olyan kijelenteseket,amivel masok munkait ocsarolnam.Szoval elore megkellene gondolni hogy mit is irunk le….!!!!!
Sajnalatos hogy olyan kormoshoz mentel aki nem volt teljesen felkeszulve de tudod ez mar rajtad mulik hogy kit valasztasz.

7
Gabriella (2010. augusztus 1 - 19:01)

Szólok az előttem bátran hangot adó műkörmös kollágákhoz.
A műköröm esztétikus, sőt sok esetben segít a körömrágásról is leszokni.A kedves vendég amilyet kér olyat kap. Valaki olyat választ, akinek semmi köze a szakmához, mert olcsó az úgy jár mint a húsig lereszelt körmű felszólaló.

8
vivike (2010. augusztus 27 - 18:46)

Én is műkörmös vagyok!!!és szerintem is nagyon gyönyörük a körömök talán a baloldali kicsit egyszerü és sápat árnyalata van de nagyon tehetséges manikürös készithete!!!

9
Mihály (2010. november 10 - 14:43)

Én nem vagyok műkörmös, hanem egy férfi.. Szerintem a műkarom azoknak való, akik műhajjal, műszájjal, műcicikkel is rendelkeznek, mert már semmivel nem tudják magukra felhívni a figyelmet.. Nem tudom mit szólnának a NŐK, ha a férfiaknál is elterjedne ez a “divat”.. Bizonyos dolgokat nem tudnánk használni, vagy nagy mértékben korlátozna minket, ha pedig egy együttlétre kerülne a sor, akkor biztos nem lenne köszönet az előjátékban.. Volt már ilyenben részem és tudnak zavaróak lenni azok a karmok.. Tudom, hogy ez nem rólunk szól, mert ezzel egymásnak akarnak tetszeni, versengeni a nők, hogy kié a szebb, jobb, látványosabb és ezen már nincs is semmi meglepő, mikor a külsőségek fontosabbak.. Persze van szép, igényes, szolid műköröm is, ami valóban egy női kéz “ékköve” tud lenni, de ezt el lehet érni egy egészséges körömmel is. Ráadásul, mikor a sok tizenéves zsíros hajú pattanásos bőrű igénytelen fiatal lány műkörmöt-karmot csináltat magának a barátnőjénél, aki nem egy tanult szakember, de legalább ócsó, és annyira fain, akkor a falra bírnék mászni.. Aztán persze ha egyedül lakik, akkor szükség van egy mosogatógépre, mert tehetetlen..
Na, szóval nem lehurrogni akarok itt semmit, senkit, de a kevesebb lehet több is..

Szép napot mindenkinek! :)

10
eMeM (2010. november 10 - 18:39)

…hihetetlen, hogy ide még érkeznek kommentek….

11
Kane (2011. május 30 - 05:50)

Én is műkarom ellenes vagyok. Elég ronda, mikor úgy néz ki egy nő, mint egy emberbe oltott ragadozó madár. És nemcsak csúnya, hanem veszélyes is.

12

Itt lehet megaszondani!

// Uccsó kommentek

// Twitterbedrótozás

twitter
Szabad követni: éntwitter // gyártwitter

// Keresni is lehet


// RSS

Kérésre házhoz is megyünk!

Bejegyzések // Kommentek.

// Gépház

A világdominancia felé a kiváló WordPress hajt minket. 
 A dizájnt eMeM köszörülte csinosra a mondovicsmihaly.hu  gyárterületén.

 Minden amit mond felhasználható Ön ellen © 2002-2009.