szeptember
12

eMeM

Nokia 6650 — updt!

2008. szeptember 12, 22:28

Hazafelé a buszon majd nyomkodom sokat, aztán ha összejön valami gyorstesztjellegű tapasztalatkupac, akkor updatelem a posztot.

Update:

Megvolt a gyorsteszt. Kb 4 órát hallgattam róla zenét. A hangerő nem robbantja szét a fejem, de nem is gáz, a hangzás sem rossz, összességében jónak mondanám (nem vagyok audiofil). Az aksi is jól bírta, a zenehallgatás és a nyomogatás ellenére a nap végére “egy csíkot” sem ment lentebb a töltésjelző, pedig az ilyen okostelefonok állítólag nem bírják sokat. Egy dolog zavart: a jack bedugóját kis lapka zárja, ami ha füles van bedugva, akkor csak lifeg az eszközön. Zsebbe helyezéskor és kivételkor zavaró nekem kicsit, hogy megakad valamiben a kezem. Azt várom mikor akad be valahova és szakad ki.

Este elkezdtem a kontaktokat átírni a régiből, de csak az “a” betűt tudtam le. Túlzottan hozzávagyok szokva a handy szolúciókhoz, ez a elépek jobbra kettő le ok, nevet billentyűzök de úgy hogy egy betűért 3x kell egy gombot taperolni, ráadásul el is írom mert még szokatlan a váltás a kis és nagybetűk/számok közt, és akkor ezzel megvan a név jöhet a szám…. szóval nem gyerebe, mondhatnám painInTheAss. Ennél valami kiforrottabb szinkronizációs megoldás kell. Ha találok valamit szólok.

Kb ennyi így hirtelen, a szoftverről nem tudok mit mondani, mezitlábas symbian, gondolom hozza amit hoznia kell. Majd felpimpelem extra appokkal gondolom.

AteeG (2008. szeptember 13 - 08:47)

Szép kis “lapostelefonnak” néz ki. Tetszik nagyon!

1
Injekcio (2008. szeptember 13 - 22:27)

nokia tud “névjegy küldés”-t infrán v bluetooth-on és az akkor minden számot meg hozzárendelt infót egyben küld pl email meg fax. nemtom az előződ milyen márka vagy h tudja-e csak egy tipp.

2
eMeM (2008. szeptember 14 - 00:09)

a régi nem tud semmi ilyen flincflancot. pc suit lesz majd szerintem a nyerő, csak most kikapcsoltam a telefont, viszont az új pinkódot meg még nem tudom fejből és minden irat pécsen van…

3
AteeG (2008. szeptember 14 - 21:11)

A nokia PC Suit program sem segít? Töltsd le a készülékedhez való cuccot!

4
eMeM (2008. szeptember 14 - 21:17)

Az rajta volt a memóriakártyán, de ez csak winre való, és csak kábeles összeköttetéssel megy, a kábelt pedig pécsen hagytam. Elsősorban osx-es megoldást kerestem, meg is vannak a szolúciók, csak még lusta voltam.

5
AteeG (2008. szeptember 15 - 17:12)

Hát, kérj meg egy lakótársat, aki win-t hazsnál. Vagy nálatok olyan ember már nincs?

6
eMeM (2008. szeptember 15 - 19:14)

Van win makken is, de egy nagyon pritti kis megoldást akartam találni, de ez külön poszt lesz.

7

Itt lehet megaszondani!

// Uccsó kommentek

// Twitterbedrótozás

twitter
Szabad követni: éntwitter // gyártwitter

// Keresni is lehet


// RSS

Kérésre házhoz is megyünk!

Bejegyzések // Kommentek.

// Gépház

A világdominancia felé a kiváló WordPress hajt minket. 
 A dizájnt eMeM köszörülte csinosra a mondovicsmihaly.hu  gyárterületén.

 Minden amit mond felhasználható Ön ellen © 2002-2009.