augusztus
25

eMeM

Paradicsom Gárda

2007. augusztus 25, 22:27

Paradicsom országban kitalálja pár lelkes kis paradicsom, hogy akkor most ők alapítanak egy gárdát azzal az elképzeléssel, hogy majd ők önkényesen gatyába rázzák paradicsomországot, mert ők azt hiszik hogy ez az ő feladatuk, és ezt miért is ne neveznék el hőnszeretett országukról. Paradicsomország jó hely, okos törvények óvják a kis paradicsomokat, ezért ilyet nem lehet csak úgy, szóval akkor legyen úgy, hogy azt mondják hogy az ő feladatuk a kisparadicsomok átsegítése a zebrán meg mittomén. Kell egy vezír is, hmm hmm kilegyen. Van itt egy Mr. Ketchup. Őt sokan ismerik és szeretik is, legyen ő a kapitány. Van nekik egyenruhájuk, meg hierarchikusan felépülő vezetőségük (pedig ők nem karhatalom), de ennek ellenére ők csak paradicsomlevet osztanak majd saját bevallásuk szerint.

Buta kis paradicsomok ezek, akik rambófilmeken nőttek fel, de gyávák beállni katonának és most azt hiszik hogy akkor megcsinálják piciny paradicsomcserkész galerijüket.

hal (2007. augusztus 25 - 23:28)

Jajjajjajj, megártott a sok tévénézés? Túl azon, hogy nem értem, mi a baj azzal, ha vannak olyanok, akik képesek lelkesedni egy olyan, mára szánalmas módon lejáratott fogalomért, mint amilyen a nemzet, a fenti mesében ez nagyon nem stimmel: „okos törvények óvják a kis paradicsomokat”.

1
hal (2007. augusztus 25 - 23:31)

Bocs, csak még egy idézet a honlapjukról:

A Magyar Gárda pártok és határok felett áll. A nemzetközösség erő- és érdekközössége akar lenni. Életre hívója és támogatója mindannak, ami nemzeti felébredésünk és felemelkedésünk irányába mutat, de megingathatatlan gátja a magyarság szellemi és fizikai gyengítésének.

2
AteeG (2007. augusztus 26 - 10:31)

Ez micsoda?

3
eMeM (2007. augusztus 26 - 11:27)

hal: persze ezek mind szép és nemes gondolatok, nem is ezzel van a bajom. Meg biztosan jóemberek ezek, csak akkor meg a tálalás nem túl szerencsés.

Amikor arról kell beszélniük hogy hivatalosan mit csinálnak, akkor mondják hogy hát véradást szerveznek, szemetet szednek, kaját osztanak. Ez mind nagyon szép dolog, de ehhez nem kell egyenruhát csinálni magunknak és katonásan menetelni és parancsnokot választani meg felavatni (és nem is kell ezeket kifizetni). Ehhez az kell hogy egy szép hétvégi napon megbeszélem a barátaimmal, hogy akkor most ne sörözzünk, hanem szedjük össze a szemetet a terünkön.

Meg ez az egyenruha is. Voltak itt ugye nemrég ilyen kis “tüntetések”, amiket mindenki elítélt (székházgyújtás, tod). És aztán valahogy követte ezeket még hasonló dolgok és akkor megjelent az árpádsáv, és mára szerintem ha látok egy kisebb bandát akik árpádsávos zászlót lobogtatnak, akkor azt is látom hogy a másik kezükben dobozos sör van meg hogy eléggé agresszívak. NEM MINDENKI ILYEN de az utóbbi idők miatt ez ugrik be. És akkor ezek a jóemberek mit raknak a ruhájukra? Igen, azt.

Szóval nekem az jön le, hogy ha én bleépek, akkor majd jogosan mehetek ki és kkiabálhatom hogy mondjonle, mert én gárdista vagyok és nekem szabad, és ha már a mocsokos rendörök elém aállnak akkor nehogymár hagyjam magam. Biztosan NEM EZ a céljuk, de nekem ez jön le, és ha olyanoknak is ez jön le, akik ezt meg is tennék, akkor ők befognak lépni, és ezt fogják csinálni.

4
hal (2007. augusztus 26 - 11:50)

Pont ezért mondtam, hogy megártott a sok tévénézés. Ami miatt Neked (is) ez jön le, arról túlnyomó részt a média tehet. Sikeresen összemosták egy randalírozó eszetlen csürhe képét az árpádsávos zászlóval, és mindenki mással, aki változtatni akar és ezt ki is meri nyilvánítani.

Éppen ezért nagyon kritikusan kell(ene) befogadni minden hírt, amivel megpróbálnak megetetni, és inkább az aljas szándékkal a megosztásra törekvő politikusokat és médiát kellene a gúgy tárgyává tenni, mintsem azokat, akik erre semmivel nem szolgáltak rá (egy egyenruha nem hiszem, hogy erre kellő alap).

Persze ne érts félre, nem akarlak én kioktatni (még kevésbé megbántani), csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy lehet, hogy másképp látod a dolgokat, ha egy másik szemszögből is megnézed. További szép napot! (Ja és „Adjon az Isten! – Szebb jövőt!” :))

5
AteeG (2007. augusztus 26 - 12:56)

Ja, a kommentek miatt végre képbe kerültem. Az ilyeneken nem kell felhúzni magad, cimbora!

6

Itt lehet megaszondani!

// Uccsó kommentek

// Twitterbedrótozás

twitter
Szabad követni: éntwitter // gyártwitter

// Keresni is lehet


// RSS

Kérésre házhoz is megyünk!

Bejegyzések // Kommentek.

// Gépház

A világdominancia felé a kiváló WordPress hajt minket. 
 A dizájnt eMeM köszörülte csinosra a mondovicsmihaly.hu  gyárterületén.

 Minden amit mond felhasználható Ön ellen © 2002-2009.