november
17

AteeG

Pénteki “pörgés”

2007. november 17, 10:43

Némileg kapcsolható az előző eMeM íráshoz ez a történet is. Halas talán egyik legelfogadhatóbb (igaz nem is van nagyon másik) szórakozóhelye nyáron bezárt. Most, hogy nem volt Kheopsz, a fiatalok vagy az utcán lődörögtek, garázdálkodtak vagy az italboltok előtt vedeltek. Évről évre becsődöl az a hely, ilyenkor jön az új tulaj és az új design is a termekhez. Most sem volt ez másként. Nagy reklámáradat hirdette, most pénteken megnyílik a Havana (csak én érzem, hogy hiányzik egy N betű?) klub. Tegnap, arra számítva, hogy a megnyitó napján nagy party lesz, bementünk. Megérkezvén feltűnt, hogy az eddigi "beülős", kajálós részt megszűntették, helyére két billiárdasztal került. A hátsó, hatalmas teremből casino lett (ez kimerül 2 vagy 3 félkarú rabló szerű gépben), itt találunk egy nagy lépcsőt, pár boxot, hogy le lehessen ülni. És ennyi.

Naívan arra gondoltunk, bedobunk egy pizzát az új hely tiszteletére. A pincércsaj (aki szerintem 17 körül lehetett) közölte, a nyitás napján még nem sütnek pizzát, majd csak másnaptól. Az köszi. Akkor mi a fene itt a látványosság? Erre a kérdésemre is választ kaptunk, mikor egy 13 év körüli fiú full részegen lebukfencezett egy emeletnyit a falépcsőn. Kitámogatták a wc-be hányni. Ez a NYITÓBULI emberek!

Az már mindennek a teteje volt, hogy 9 órától belépőt kezdtek szedni (500 ft). Aki bent akar maradni vagy be akart 9 után jönni, az fizetett. Na, mi ekkor oldottunk kereket nagy mérgelődve. "Már ez sem a régi!" 

Zsu (2007. november 17 - 18:53)

Ezt így olvasva, elég szörnyű lehetett…. Még jó, h nem mentem be, pedig be akartam, viszont legalább láttalak volna, régen találkoztunk…

1
AteeG (2007. november 18 - 23:14)

Legalább egy pozitívum lett volna…

2

Itt lehet megaszondani!

// Uccsó kommentek

// Twitterbedrótozás

twitter
Szabad követni: éntwitter // gyártwitter

// Keresni is lehet


// RSS

Kérésre házhoz is megyünk!

Bejegyzések // Kommentek.

// Gépház

A világdominancia felé a kiváló WordPress hajt minket. 
 A dizájnt eMeM köszörülte csinosra a mondovicsmihaly.hu  gyárterületén.

 Minden amit mond felhasználható Ön ellen © 2002-2009.