január
22

AteeG

Please, help me! (update)

2007. január 22, 11:11

Most egy nagyon érdekes, talán nevetséges PC-s problémával fordulok hozzátok (a hozzáértők gondolatban már készítik a “pistikesupport” témakörbe a bejegyzésüket rólam). A helyzet a következő hölgyeim és uraim:

  • Pár nappal ezelőtt történt a dolog. Délután még minden megfelelően működött, ám este észrevettem, hogy nem nem tudok zenét hallgatni, mert néma a laptop. Nem, nincsen lehalkítva, ha erre gondoltok, tenyereteket dörzsölve.
  • Szóval, nincsen rendszerhang bekapcsoláskor, nem szól a film, zene hangja, DE…(és itt jön az érdekes része a dolognak)…ha pl.midi csengőhangot vagy midi karaoke alapot játszom le, azt gond nélkül megszólaltatja. Ugyanez volt a helyzet, mikor tegnap este az Incredimail egyik karácsonyi levelét nyitottam meg és alatta szólt a Jingle Bells (gondolom midiben az is) és azt is símán elmuzsikálta nekem a gép.
  • Nem jártam vírusokat ontó internetes oldalakon, semmi olyat nem csináltam, amit amúgy nem szoktam és egyik percről a másikra mégis ilyen nyavaja lett a gépemmel. A Windows hangkezelőjében (vagy mi az) semmi nincs lenémítva, lehalkítva.

Ti okosak vagytok, mitől lehet ez?

UI.: Szóval, eMeM és a többi jólelkű AE-s tanácsát követve sikeresen megoldódott a próblémám. Letöröltem a hangkártya cuccost, hozzá feltettem újra a drájvert vagy mit és azóta kifogástalanul szól minden a hangszórókból. Jaj, már úgy megijedtem, hogy valami baja lesz a masinának. Nagyon köszönöm a segítséget, barátaim! Ja…és a rokongyerekek meg nem fognak netezgetni a gépemről, míg én kajálok, ezt is eldöntöttem (mert visszaemlékezve rájöttem, hogy pont akkor romlott el).

eMeM (2007. január 16 - 12:59)

Hát így hirtelen egy hangkártya driver reinstall szerintem. (eszköztkezelőben a hangkártyán jobb klikk, eltávolítás, reset)

1
ándrás (2007. január 16 - 20:54)

szerintem gyújtsd fel és menj lovagolni. vagy szántani. vagy aludni.

2
zSo (2007. január 17 - 12:10)

nekem egyszer akkor csinált ilyet, mikor felraktam egy kodekpakkot, majd letöröltem.. előtte sem voltam oda az ilyen pakkokért, azóta pedig teljesen mentes tőlük a gépem..
nálad nem történt ilyen jellegű csere? /pakkcsere, vagy törlés/

3
eMeM (2007. január 17 - 12:30)

Kodeckpack az nálam is felejtős. MPlayer meg VLC és csókolom.

4
AteeG (2007. január 17 - 13:04)

Nem tettem fel vagy töröltem róla semmi ilyesmit. Majd azt a driver reinstallt megpróbálom, csak sajna most Szegeden vagyok, a lemez hozzá meg Halason. Hétvégén rápróbálok. Ha eszetekbe jut még valami, jöhetnek az ötletek…

5
eMeM (2007. január 23 - 00:12)

hehe, távsegítség rulez. jobb vagyok mint a gyurcsók…. lol

6

Itt lehet megaszondani!

// Uccsó kommentek

// Twitterbedrótozás

twitter
Szabad követni: éntwitter // gyártwitter

// Keresni is lehet


// RSS

Kérésre házhoz is megyünk!

Bejegyzések // Kommentek.

// Gépház

A világdominancia felé a kiváló WordPress hajt minket. 
 A dizájnt eMeM köszörülte csinosra a mondovicsmihaly.hu  gyárterületén.

 Minden amit mond felhasználható Ön ellen © 2002-2009.