május
17

AteeG

Póker, vazze!

2008. május 17, 17:38

Mostanában hétvégente, ha időnk engedi, leülünk pókerezni egy picit. Általában négyen, öten gyűlünk össze és eldöntjük, ki a legjobb azon az estén. Mivel főként csak neten játszottam eddig, kissé nehézkesen megy az "életben", de majd belerázódok.
Születésnapomra kaptam szüleimtől egy Texas Hold' em készletet, azzal szoktunk játszani. Van benne 200 zseton (forgatható tartóval), 2 pakli kártya és egy dealer korong. Ti tudtok/szerettek kártyázni?

póker
eMeM (2008. május 18 - 18:56)

Én nem nagyon tudok jól játszani, de szeretek. Illetve az tetszik benne, hogy lehet pakolgatni a zsetonokat mint a profik.. .:)
Bár amita az Évi elment, egyszer sem játszottunk :(

1
AteeG (2008. május 18 - 21:01)

Na, majd hamarosan hazajön és játszhattok megint :)

2
janek (2008. május 21 - 19:07)

Kafa ez nagyon babán néz ki. Majd ha lesz időm én is jobban elmélyülök a tanulásában mert nekem nem az igazi texas hold’emet tanították meg de nagyon érdekel mert tök jó időtöltés és még a haverokkal is összetudsz jönni és még egy vagyont se kell kiadnod h jól érezd magad-kivéve hacsak nem 5forintosokkal játszol vagy el nem durvul a játék és valaki nagyon akar emelgetni. Meg van egy érzés ahogy az ember ott ül és nézi a többieket meg gondolkodik. 100 szónak is egy a vége: JÁTSZATOK SOK TEXAS HOLD’EMET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3

Itt lehet megaszondani!

// Uccsó kommentek

// Twitterbedrótozás

twitter
Szabad követni: éntwitter // gyártwitter

// Keresni is lehet


// RSS

Kérésre házhoz is megyünk!

Bejegyzések // Kommentek.

// Gépház

A világdominancia felé a kiváló WordPress hajt minket. 
 A dizájnt eMeM köszörülte csinosra a mondovicsmihaly.hu  gyárterületén.

 Minden amit mond felhasználható Ön ellen © 2002-2009.