október
13

AteeG

Pörgök ezerrel

2006. október 13, 08:31

Végre, hosszas szünet után újra belekezdek azokba a dolgokba, amikre egy ideje már nem volt időm vagy éppen lehetőségem.

A hetekben elkezdődtek az egyetemi színház új darabjának próbái, vagyis inkább még csak előmunkálatai, hisz inkább tréning ez egyelőre. Rendezőnk egy saját (még most íródó) darabját visszük színre. Hogy mikorra lesz belőle valami kézzel fogható, arról fogalmam sincs, de nagyon várom már, hogy elkezdjük az igazi próbáinkat.

Nekiláttam eMeM-el közös rapbandánk új dalainak szövegeihez is. Zenei alapokból sajnos hiányt szenvedünk, de már izzítottam kedvenc zenemágusainkat, hogy cselekedjenek ők is. Témák vannak a fejemben tucatjával, nem lesz gondom az ihlet-hiánnyal :-)

A mai napon lesz egy másik zenei próbálkozásomnak első fontosabb mérföldköve. Hosszas szervezkedés után végre úgy néz ki, összejött egy élőzenéket játszó zenekar, amiben a férfi énekes szerepét töltöm be. Első énekpróbánkat ma ejtjük meg Gabival (akit már hallhattatok a Csak mi vagyunk című dalunkban is). Rajta kívül egy dobos és egy szintis adja a talpalávalót. Eredetileg terveztünk még 2 gitárost is, de úgy néz ki, 4-en maradunk.

Végül, de nem utolsó sorban szeretnék mindenkit meginvitálni jövő csütörtökön a Colibri nevű szórakozóhelyre, ahol 30 perc erejéig bemutatkozom, mint karaoke műsorvezető. Nem akartam nagy dobra verni, de most már úgy érzem, nincs mit vesztenem. Ha jól sikerül, akkor úgyis dicsekedni fogok, ha meg beégek, akkor max. jól kinevettek és elfelejtjük ezt az utolsó pár sort…

eMeM (2006. október 13 - 09:10)

Hű de jól megy valakinek a dolga. Grat mindenhez!
Aztán ha majd befutott médiageek leszel, ne feledkezz ám el rólunk! ;)

1

Itt lehet megaszondani!

// Uccsó kommentek

// Twitterbedrótozás

twitter
Szabad követni: éntwitter // gyártwitter

// Keresni is lehet


// RSS

Kérésre házhoz is megyünk!

Bejegyzések // Kommentek.

// Gépház

A világdominancia felé a kiváló WordPress hajt minket. 
 A dizájnt eMeM köszörülte csinosra a mondovicsmihaly.hu  gyárterületén.

 Minden amit mond felhasználható Ön ellen © 2002-2009.