január
22

eMeM

PowerPoint para

2007. január 22, 19:04

Nagy unalmamban elkezdtem a Web 2.0-ról szóló TDK előadásom elkészítését. A bemutatót PowerPointtal készítem. A második slide után kipróbáltam a weblapkénti mentést. Hát elég béna kimenetet produkált, ezért töröltem a legenerált html-eket és visszatértem a munkához. Írtam a slideokat, és mentettem serényen a CTRL+S kombóval. Délután ráuntam, bezártam. Aztán pár óra múlva eszembe jutott egy mondat amit még bele akartam rakni, ezért duplaklikk a fájlon és azt hittem, hogy lefordulok a székről.

Mindössze két slide volt a bemutatóban. A bevezetőkép és a tartalomjegyzék. A többi eltűnt. Gyors bezártam a progit, és nemtom miért, azt gondoltam, hogy hátha második nyitásra előjönnek az eltűntnek vélt írások. Hát nem. Kezdtem parázni. Ok, akkor mondom keresés, hátha van valami tmp fájl vagy nemtom. Nem volt.

Ezután nézem mi van a Fájl menüben. Nemtom miért néztem ide be, de megérte. Ugye az Office alkalmazások Fájl menüjének alján vannak az utoljára megnyitott dokumentumok. Mivel mostanában csak ezt a bemutatót csináltam, ezért csak ez a webkettes dolog volt ott. Viszont két példányban! Az egyik úgy volt, ahogyan elmentettem, a másik pedig úgy, hogy volt a fájlnév előtt 3 pont (…). Ez gyanús lett. Rákattintottam, és láss csodát, a teljes prezentáció nyílt elém.

Az volt, hogy miután kipróbáltam a weblpkénti mentést, akkor az azután történő CTRL+S-ekre nem ppt-be mentett, hanem már weblapként. Cseles, mi?!

Alexa (2007. január 24 - 21:45)

Hát igen. Aki ismer, az tudja, hogy utolsó évesként a középsuliban ECDLvizsgára készülök. Sokszor nálunk is voltak ilyedn gázok, csak én az excelt Qrtam el így ,mikor txt-be kellett menteni. Még nem volt 1-2 betűszín beállítva, rámentetten a txtre, de nem érdekelt mit írt ki. És ugye a txt meg sem jegyzi a függvényeket, mert volt olyan, h abba másztam bele. ÉS ha azt bezárod úszik sz egész, amit a függvényekkel vacakoltál. Vizsgára megszoktam már ezt a dolgot. És már csak 2 modul van, jeee.

1
Tomasi (2008. május 7 - 20:36)
2

Itt lehet megaszondani!

// Uccsó kommentek

// Twitterbedrótozás

twitter
Szabad követni: éntwitter // gyártwitter

// Keresni is lehet


// RSS

Kérésre házhoz is megyünk!

Bejegyzések // Kommentek.

// Gépház

A világdominancia felé a kiváló WordPress hajt minket. 
 A dizájnt eMeM köszörülte csinosra a mondovicsmihaly.hu  gyárterületén.

 Minden amit mond felhasználható Ön ellen © 2002-2009.