május
22

eMeM

Reggeli gyárbamenős

2008. május 22, 08:06

Ne integess te köcsög, nem jófejségből engedtelek el… FÉLTEM AZ ÉLETEM!

janek (2008. május 22 - 14:27)

Mégha elütne akkor is te lennél a hibás mert milyen alapon mész neki te az ő kocsijának és még megtérítteti veled a kárt amiért behorpasztod emg átfested az autót… Közlekedési morál béka segge alatt…

1
Eva (2008. május 22 - 16:27)

Van egy konyv, egy fiatal magyar pasi ìrta olaszul ès az a cìme, hogy “Sotto il culo della rana”..vagyis “A bèka ***e alatt”. Hàt csak ennyit szerettem volna. Az èletemet meg èn is fèltem, elèg veszèlyes itt a kozlekedès.

2
Eva (2008. május 22 - 16:31)

Ja, meg mèg csak annyi, bàr ez nem ide kapcsolòdik annyira, hogy vasàrnap volt meccs, ès van egy olyan “sejtèsem”, hogy a Fiorentina nyert, mert olyan hangzavar volt, mint a csuda, ès minden autòbòl meg motorròl vagy lila zàszlò, vagy sàl fityegett, mindenki dudàlt egymàsnak, meg uvoltozott, ès mindenki szeretett mindenkit.

3
janek (2008. május 23 - 10:55)

Igen. Nagyon jól hallottad mert ha jól tudom akkor története során először a bajnokok ligájában indulhat a csapat megelőzve a milant. Ezért volt a hangzavar. És milyen maga a város hangulata nyüzsgő nagyváros vagy tipikus olasz város? Milyenek az emberek a magyarokhoz képest?-kedvesség, mentalitás, életkedvük van-e, mennyire nyomja rá a hangulatukra a hétköznapi gondjuk? Köszike a válaszokat ha tudsz rá. Pusssz

4
èva (2008. május 24 - 11:51)

A hangulat? Hàt mindketto. Nyuzsgo nagyvàros is, meg olasz vàros is, mindketto egyutt.
Az emberek meg tibbnyire nagyon jòfejek, mindig futyorèsznek, meg ènekelgetnek, meg mindenkivel megàllnak beszèlgetni, ès akkor hadonàsznak, meg hadarnak, jòl kibeszèlik egymàst, aztàn megpusziljàk egymàst ès odèbbàllnak, hogy kèt sarokkal odèbb ugyanaz megismètlodjon. Jò itt, most màr nem orulok neki, hogy 4 hèt mùlva megyek haza.

5

Itt lehet megaszondani!

// Uccsó kommentek

// Twitterbedrótozás

twitter
Szabad követni: éntwitter // gyártwitter

// Keresni is lehet


// RSS

Kérésre házhoz is megyünk!

Bejegyzések // Kommentek.

// Gépház

A világdominancia felé a kiváló WordPress hajt minket. 
 A dizájnt eMeM köszörülte csinosra a mondovicsmihaly.hu  gyárterületén.

 Minden amit mond felhasználható Ön ellen © 2002-2009.