Amint ígértem mesélem tovább.

Szóval mielőtt belevágnánk bármibe is, el kell menni egy könyvelőhöz. Ha van a családban vagy a baráti körben egy, az baromi jó, mert akkor kötetlenül el lehet vele beszélgetni. Ha nincs ilyen (nekem nem volt) akkor egyszerűen kell keresni egyet.

Én csak simán kitöltöttem egy űrlapot és vártam a beeső ajánlatokat, aztán a legszimpatikusabb irodát felkerestem és elsírtam a bánatom. Elmondtam mivel foglalkozok, mit akarok csinálni, és mondák meg nekem mit válasszak. Nem is kértem, hogy magyarázzák el a különböző vállalkozási formákat, az nem érdekel. Ismerik az állapotom és az igényeimet, mondják meg a frankót.

Megmondták, másodállású egyéni vállalkozó leszek. A következő lépés a magyarország.hu idevonatkozó részének átnyálazása lesz.

[…] Múltkor a könyvelő azt mondta, kezdjem el olvasgatni a magyarorszag.hu portált, itt minden infó megvan ami nekem kell. Az is kiderült, hogy egyéni vállalkozó leszek, ezt eddik az önkormányzatnál kellett személyesen bejelenteni. Viszont ma már 2011-et írunk, állítólag interneten is elindítható a folyamat. Uccuneki: […]

1

Itt lehet megaszondani!

// Uccsó kommentek

// Twitterbedrótozás

twitter
Szabad követni: éntwitter // gyártwitter

// Keresni is lehet


// RSS

Kérésre házhoz is megyünk!

Bejegyzések // Kommentek.

// Gépház

A világdominancia felé a kiváló WordPress hajt minket. 
 A dizájnt eMeM köszörülte csinosra a mondovicsmihaly.hu  gyárterületén.

 Minden amit mond felhasználható Ön ellen © 2002-2009.