június
21

eMeM

Wacuum élmények

2006. június 21, 08:49

A múltkor ajánlottam ezt az eseményt. Elmentünk. Tíz előtt elindultunk, mert arra gondoltunk, hogy kerülővel megyünk, Pécs főtereit érintve. Nos nem ide tartozik, de ami szombat este volt Pécsen, hát az durva volt. Egymást érték a szabadtéri rendezvények, lézer, meg optikailag megfestett dzsámi meg nagyon sok ember. Tényleg jó volt.
Nade térjünk vissza a mi kalandunkhoz. Tíz után értünk a bakterba. Éppen hangoltak. Majd valamikor éjfél körül elkezdett a PWC zenélni. Ilyen előizé volt. A hang rettenetes. Kibaszott sok volt a magas, nemtom ez nekik miért nem tűnt fel, fájt hallgatni. Meg a percenkénti gerjedések is nagyon amatőr hatást keltettek. Aztán úgy háromnegyed kettő körül végre elkezdték a wacuumos arcok. Ez az egy ami nem tetszett, vagyis hogy ilyen kibaszott későn kezdtek. Pedig az újonc már 11 után ott rohangált. Node amikor elkezdték… fú, hát az odavágott. Nagyon jó volt végre élőben együtt ordítani a kedvenc számokat.
És akkor itt le is állok, nem részletezem tovább, hiszen az apróságok már nem sok embert érdekelnének. Viszont van még egy sztori. Az egész partin talán egyetlen (!) nagyon részeg ember volt. Hát persze hogy sikerült neki megtalálnia minket. Kétszer is. És a legrosszabbat tehette, amit egy részeg ember tehet egy józan másikkal. Filozofált neki. Elkezdett valami testvéri szeretet történetet, hogy ő mennyire vigyázik az öccsére és hogy ha valaki bántaná az öccsét, hát akkor azt biztosan elásná egy erdőben. És ráadásul még kérdéseket is tett fel, hogy én mit tennék ha. Kibaszottul untam, és az egyetlen fegyveremet akartam bevetni, az intelligenciát. Ilyen fordított pszichológia combóval próbáltam támadni, és felvázoltam neki a történetet, miszerint képzelje el azt a szitut, hogy kint áll egy haverjával egy buli előtt és oda jön hozzá egy jókedvű ember aki nem titkoltan hangoztatja is hogy ő most részeg, és elkezd az élet nagy problémáiról értekezni. Arra számítottam hogy leesik neki és tovább áll. Hát nem esett le. Fel sem fogta mit akarok, csak tovább tolta a baromságait.
Hát így történt eme nemes esemény, az úrnak kétezerhatodik esztendejében.

oszigee (2006. június 21 - 14:26)

Ez így volt!

1
eMeM (2006. június 21 - 15:34)

Na szép vok. a Csajokról meg nem is írtam. Szóval jók voltak! ;)

2

Itt lehet megaszondani!

// Uccsó kommentek

// Twitterbedrótozás

twitter
Szabad követni: éntwitter // gyártwitter

// Keresni is lehet


// RSS

Kérésre házhoz is megyünk!

Bejegyzések // Kommentek.

// Gépház

A világdominancia felé a kiváló WordPress hajt minket. 
 A dizájnt eMeM köszörülte csinosra a mondovicsmihaly.hu  gyárterületén.

 Minden amit mond felhasználható Ön ellen © 2002-2009.